Antena Meniu Search
x

Video "Am făcut totul ca să o aducem acasă". Mădălina, fetița dispărută de cinci luni în SUA, este în continuare de negăsit. Copila a împlinit marți 12 ani

O aniversare tristă, o aniversare în lipsă, dar oamenii din orăşelul Cornelius, din Carolina de Nord, din Statele Unite au vrut să arate că nu au uitat-o pe Mădălina Cojocari. Fetiţa, care a împlinit alaltăieri 12 ani, a dispărut în luna noiembrie, anul trecut. Toată lumea speră că va fi găsită în viaţă, poliţia spune că are noi informaţii, care ar putea duce la rezolvarea cazului.

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 08:44

Vezi și

Locuitori din Cornelius şi colegi ai Mădălinei Cojocari au mers la evenimentul organizat cu ocazia aniversării Mădălinei. Deşi fetiţa era nouă în comunitate şi mergea la o şcoală din oraş doar de o lună, a câştigat repede simpatia colegilor. 

"Era foarte drăguţă şi e foarte inteligentă. Avea o fire de artist şi avea mereu probleme, pentru că nu era atentă la ore", spune Jennyfer Hernandez, o colegă a Mădălinei. "Vreau să se întoarcă bine şi sănătoasă şi să fie fericită şi să aibă mulţi prieteni", mărturisește Euharice Hernandez, o altă fetiță.

Poliţiştii din Cornelius au organizat întâlnirea ca să arate comunităţii că nu renunţă până când nu vor şti ce se întâmplă sau s-a întâmplat cu ea. Două agenţii federale participă la anchetă. Mama Mădălinei, de origine din Republica Moldova şi tatăl vitreg, american, sunt arestaţi, pentru că au raportat prea târziu dispariţia fetei. Dar, fiind o anchetă în curs, poliţia americană nu poate spune dacă au fost percheziţii şi în Moldova. 

Mădălina a fost văzută ultima oară pe 21 noiembrie

Pe acelaşi subiect

"Sperăm să o găsim. Încă mai primim ponturi. Ce investigaţii au fost făcute şi ce am făcut până acum a fost ca să aducem fata acasă, am făcut totul ca să o aducem acasă pe Mădălina", a declarat David Baucom, șeful Poliției din Cornelius.

Locuitorii din Cornelius au vrut şi ei să îşi arate sprijinul pentru familie şi să îi transmită Mădălinei, oriunde ar fi, că îi sunt alături: "Cred că poliţia face tot ce poate şi ei spun că şi autorităţile federale fac asta, dar de ce nu o pot găsi? Unde este?".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mădălina a fost văzută ultima oară pe 21 noiembrie, când a coborât din autobuzul şcolar. Dispariţia ei a fost raportată abia pe 14 decembrie, când şcoala a sesizat că fetiţa nu mai vine la cursuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Am făcut totul ca să o aducem acasă". Mădălina, fetița dispărută de cinci luni în SUA, este în continuare de negăsit. Copila a împlinit marți 12 ani