Antena Meniu Search
x

Medic și asistent prea beți ca să ajute o gravidă să nască, în Bălți. „Tinere, tu nici nu poți vorbi!” (Video)

Coșmar pentru o gravidă moldoveancă la un pas să nască, după ce echipajul de pe ambulanță era atât de beat că abia se mai ținea pe picioare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.09.2020, 10:20

Medic și asistent prea beți ca să ajute o gravidă să nască, în Bălți. Tinere, tu nici nu poți vorbi!”
Medic și asistent prea beți ca să ajute o gravidă să nască, în Bălți. Tinere, tu nici nu poți vorbi!” - Captura YouTube
  • Gravida a anunțat poliția, iar la fața locului a ajuns un alt echipaj medical care a transportat-o la spital.
  • Serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți a confirmat că medicul și asistentul de pe ambulanță erau în stare de ebrietate.

Un medic și un asistent medical, ambii în stare de ebrietate, s-au prezentat să acorde ajutor medical unei gravide de la Bălți care urma să nască, scrie nordnews.md.

Din imaginile postate pe Internet reiese că unul dintre angajați nu poate lega nici două vorbe, iar autorul postării a scris că la fața locului a venit până la urmă un alt echipaj medical, dar și poliția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Tinere, tu nu poți vorbi nici la telefon. Ei! Ați fost solicitați de o gravidă. Ești beat, ce ai băut acolo? El abia se ține pe picioare. Nu trebuie să beți alcool la locul de muncă”, se aude o voce pe filmare.

Tânăra pe cale să nască a fost dusă la spital.

Serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți a confirmat că medicul și asistentul de pe ambulanță erau în stare de ebrietate. Șoferul, însă, nu consumase băuturi alcoolice.

Cei doi activau pe ambulanța unei clinici private.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Medic și asistent prea beți ca să ajute o gravidă să nască, în Bălți. „Tinere, tu nici nu poți vorbi!” (Video)