Antena Meniu Search
x

Mesaj cutremurător al Geaninei, după ce tatăl ei, Gheorghe, a fost găsit mort în casă, în Italia: "Iartă-mă!"

Un român a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, în Italia, luni, iar fiica sa, Geanina, a postat un mesaj cutremurător, când a aflat de dispariţia tatălui ei.

Un român a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, în Italia, luni, iar fiica sa, Geanina, a postat un mesaj cutremurător, când a aflat de dispariţia tatălui ei.

Gheorghe Hici avea 65 de ani şi muncea în agricultură. Era rezident în via Piagge Marine din Sezze, unde trupul său a fost găsit fără viață în jurul orei 11:00, luni, de către un alt bărbat român cu care locuia în același apartament, relatează ziarul local Latina Today.

Circumstanțele în care Gheorghe Hici a decedat sunt încă neclare. Se pare că bărbatul avea o rană la cap, între sprânceană și tâmplă, dar după o primă examinare a trupului neînsuflețit din partea medicului leist nu s-a putut stabili cu exactitate dacă acea rană i-a provocat decesul sau nu.

Anchetatorii iau în considerare, așadar, orice posibilitate: de la o moarte violentă, la una accidentală, provocată de o stare de rău a conaționalului nostru. Între timp, procuratura a dat ordin să fie executată autopsia, care va fi efectuată în următoarele zile, iar ancheta va fi condusă de către carabinierii din Latina, mai scrie sursa citată.

Tragedia a provocat multă durere în familia românului,iar fiica sa, Geanina, a posta tun mesaj cutremurător pe facebook: "Aș da timpul înapoi, să mai fii printre noi. Iartă-mă că nu am putut să te ajut, te iubesc.", scria fiica lui Gheorghe Hici în urmă cu câteva ore pe Facebook, la o poză cu tatăl său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Mesaj cutremurător al Geaninei, după ce tatăl ei, Gheorghe, a fost găsit mort în casă, în Italia: "Iartă-mă!"