Antena Meniu Search
x

Mesajul straniu lăsat de Andreea, românca dispărută de 40 de zile în Italia. Pe geaca logodnicului au fost găsite urme de sânge

O româncă de 27 de ani, campioană la tir, a dispărut fără urmă în Italia. Tânăra a plecat pe jos de la o petrecere, după ce logodnicul ei a jignit-o toată noaptea. Ar fi principalul suspect, după ce pe geaca lui a fost găsit sânge. De 40 de zile, anchetatorii speră că vor descoperi o pistă clară care să elucideze misterul dispariţiei.

de Redactia Observator

la 22.04.2022, 19:16

Vezi și

Tânăra dispărută se numeşte Andreea Rabciuc. Ultima dată a fost văzută pe 12 martie, la 7 dimineaţa. A plecat în grabă de la o petrecere, care a avut loc într-o rulotă, în Montecarotto, o zonă rurală din Italia. Tânăra s-ar fi certat toată noaptea cu logodnicul italian, apoi i-a trimis un mesaj audio fostului iubit. 

Andreea: Te-am chemat pentru că mama mi-a permis să mă văd cu tine şi doar cu tine pentru că ştie că eşti un băiat bun care nu mă îndeamnă să mă droghez, să beau sau să fac alte lucruri rele.

La 4 şi 20 dimineaţa, Andreea şi-a sunat tatăl, care lucrează în Spania, dar acesta dormea şi nu i-a răspuns. I-a lăsat un mesaj straniu în care îi spunea că are probleme. Cei prezenţi la petrecere au povestit că logodnicul i-a confiscat telefonul, iar tânăra a plecat fără telefon şi fără să spună unde se duce. După o jumătate de oră, a plecat şi Simeone, logodnicul ei. 

"Andreea s-a ridicat și a plecat, de parcă s-ar fi grăbit. A vrut să plece, a cerut de mai multe ori telefonul. Simone a vrut să încerce să o rețină", spune un martor.  

Pe acelaşi subiect

Logodnicul Andreei, considerat principalul suspect

Tânăra rebelă, cu păr verde, tatuaje şi piercinguri este din Suceava. A fost campioană de tir în România, dar acum câţiva ani s-a mutat în Italia, unde a lucrat în baruri şi fast-fooduri. Dispariţia ei rămâne un mister. Logodnicul este considerat principalul suspect. Bărbatul nu ar fi anunţat imediat dispariţia. 

Emanuele Giuliani, avocatul suspectului: El era obişnuit cu astfel de situaţii neprevăzute şi imediat, în primele zile, nu a dat importanţă. 

Pe geaca bărbatului au fost găsite urme de sânge, dar acesta susţine că a fost implicat într-un scandal într-un bar. Probele însă vor fi supuse unei analize ADN. Telefonul tinerei ar putea fi cheia dispariţiei, cred anchetatorii care încearcă să recupereze mai multe mesaje şterse.

Românca ar fi fost activă pe rețelele sociale, la 12 zile de la dispariție. În acea seară, Andreea purta o geacă albă, hanorac gri cu imprimeu Tom & Jerry, blugi şi o pălărie roz cu urechi de pisică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Mesajul straniu lăsat de Andreea, românca dispărută de 40 de zile în Italia. Pe geaca logodnicului au fost găsite urme de sânge