Antena Meniu Search
x

Video Şi-a ucis soţia plonjând intenţionat cu maşina în râu. Italianul a înotat până la mal, lăsând-o pe mama copiilor lui să strige după ajutor până s-a înecat

Carlo Fumagalli, de 49 de ani, a fost arestat și este acuzat că a provocat moartea soției sale, plonjând intenționat cu mașina în râu. În timp ce bărbatul s-a salvat înotând până la mal, femeia de 44 de ani a murit înecată. Tragedia a avut loc marţi seara, în Fara Gera d'Adda, o comună din provincia Bergamo, Italia. Acum, anchetatorii încearcă să stabilească dacă omorul a fost premeditat sau dacă decizia individului de a plonja cu mașina în apă a fost una de moment.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.04.2022, 20:14

La originea presupusei crime ar putea exista o criză conjugală. Potrivit jurnaliștilor publicației Il Giorno, se pare că Romina Vento, în vârstă de 44 de ani, ar fi decis să-l părăsească pe Carlo Fumagalli, cei doi având împreună doi copii, un băiat de 10 ani și o fată de 15 ani.

Marți seară, puţin înainte de ora 22.00, Carlo ar fi plonjat intenționat cu mașina familiei, un Renault Megane alb, în râul Adda. În autoturism se afla și soția lui. 

În timp ce bărbatul s-a salvat înotând până la mal, soția lui s-a înecat. Martori ai tragediei spun că femeia ar fi reușit să iasă din mașină, ar fi strigat după soțul ei să o ajute, acesta ignorând-o. Romina a fost înghițită de apa înghețeată, trupul ei fiind recuperat de scafandri, câteva ore mai târziu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița cuplului a aflat de tragedie dintr-o postare pe Instagram

După ce a ajuns la mal, italianul s-a făcut nevăzut. A fost găsit de polițiști după trei ore de la accident, într-o stare confuză, nu departe de firma unde lucra de ani buni.

Interogat peste noapte, miercuri dimineață a fost arestat de carabinierii din Treviglio sub acuzația de omucidere voluntară calificată.

În ciuda faptului că vecinii nu-i auziseră niciodată pe cei doi certându-se, se pare că cei doi soți treceau printr-o criză, iar femeia ar fi cerut divorțul. 

Potrivit L"Eco di Bergamo, cuplul are doi copii, un băiat de 10 ani și o fată de 15 ani, care se aflau acasă la momentul tragediei și care acum au fost încredințați unor rude. Fata ar fi aflat de nenorocire după ce a văzut o fotografie cu mașina familiei postată pe rețelele de socializare.

Acum, anchetatorii trebuie să stabilească dacă omorul a fost premeditat sau dacă decizia italianului de a plonja cu mașina în apă a fost una de moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Şi-a ucis soţia plonjând intenţionat cu maşina în râu. Italianul a înotat până la mal, lăsând-o pe mama copiilor lui să strige după ajutor până s-a înecat