Antena Meniu Search
x

O româncă de 25 de ani din Italia a murit într-un cumplit accident de motocicletă. S-a izbit puternic de parapetul de pe marginea drumului

O tânără româncă în vârstă de 25 de ani a pierit într-un tragic accident de motocicletă, în timp ce se plimba alături de prietena ei, pe o stradă din Italia.

de Redactia Observator

la 17.04.2022, 16:49

Nenorocirea a avut loc ieri dimineaţă în localitatea Vaiano Cremasco, provincia Cremona din Lombardia. Tânăra Alexandra şi prietena ei ieşiseră la o plimbare cu motocicletele când la un moment dat, pe o porţiune de drum cu denivelări, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat. Ea a fost aruncată de pe motocicletă şi lovită de parapetul din oţel de pe marginea drumului, scrie La Provincia di Cremona.

Prietena româncei a solicitat intervenţia ambulanţei,care a ajuns la locul accidentului în cel mai scurt timp. Din nefericire, însă, medicii nu au mai putut să facă nimic şi au declarat pe loc decesul tinerei. Carabinierii au sosit şi ei la locul accidentului, la fel şi procurorii care au deschis o investigaţie. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Alexandra era rezidentă în localitatea Montodine din provincia Cremona, iar familia ei locuiește în Castelleone, aceeași provincie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O româncă de 25 de ani din Italia a murit într-un cumplit accident de motocicletă. S-a izbit puternic de parapetul de pe marginea drumului