Antena Meniu Search
x

„O familie foarte unită". Povestea românului mort în Italia, după ce a căzut de la zece metri. Emilian era din Bacău şi avea un copil

O întreagă comunitate din Italia plânge moartea neaşteptată a românului care a căzut de la zece metri înălţime în timp ce efectua verificări la un acoperiş al unei locuinţe dintr-un cartier rezidenţial.

de Redactia Observator

la 17.04.2022, 18:28

Povestea românului mort în Italia, după ce a căzut de la zece metri. Emilian era din Bacău şi avea un copil
Povestea românului mort în Italia, după ce a căzut de la zece metri. Emilian era din Bacău şi avea un copil - Facebook

Nenorocirea a avut loc vineri, în timp ce bărbatul efectua lucrări la un acoperiş. Emilian avea 54 de ani şi era stabilit în localitatea Illasi din provincia Verona. Imediat după ce a căzut în gol, a fost transportat de urgenţă la spital unde a fost suspus unei intervenţii chirugicale, scrie Bresciaoggi. Deşi medicii au depus toate eforturile pentru a-l ţine în viaţă pe bărbat, acesta a fost declarat decedat câteva ore mai târziu.

Românul a pierit într-un accident de muncă

Procurorii din peninsulă au deschis o anchetă şi anchetează accidentul de muncă în care Emilian şi-a pierdut viaţa. Muncitorul făcea verificări la acoperişul unei clădiri din cadrul complexului Costa d'Oro, când placa de susţinere a iluminatorului a cedat. Bărbatul a căzut în gol, potrivit mărturiilor depuse de un coleg al românului. Anchettorii vor să stabilească acum dacă toate măsurile de siguranţă au fost respectate. 

Emilian era originar din Lunca Asau, judeţul Bacău. Era căsătorit şi avea un fiu. Apropiaţii spun că era cunoscut şi apreciat în localitatea Illasi din italia, iar toţi apreciau la el generozitatea şi sensibilitatea. În mesajele de condoleanţe, toţi amintesc bunătatea şi atenţia românului la nevoile celorlalţi.

Pe acelaşi subiect

„O familie foarte unită, chiar și în încercările grele ale vieții pe care le-au înfruntat împreună. Exprimăm cele mai profunde și sincere condoleanțe pentru această dispariție bruscă care, deși lasă tristețe în inimile tuturor, este însoțită de speranța Paștelui”. Ca administrație comunală vom fi alături de membrii familiei pentru a nu-i lăsa singuri în acest moment dificil”, a spus primarul din Illasi, Paolo Tertulli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » „O familie foarte unită". Povestea românului mort în Italia, după ce a căzut de la zece metri. Emilian era din Bacău şi avea un copil