Antena Meniu Search
x

Video "Netanyahu luptă împotriva întregii lumi!" Proteste violente în Tel Aviv. Oamenii s-au încăierat cu poliţia, au fost târâţi, bruscaţi şi îndepărtaţi brutal cu tunurile cu apă

Război Israel - Hamas. A fost o seară de manifestaţii violente în Tel Aviv. Zeci de grupuri de protestatari şi-au exprimat din nou furia faţă de guvernul lui Benjamin Netanyahu şi au cerut o nouă conducere. Rudele ostaticilor ţinuţi de Hamas s-au reunit din nou pentru a cere cu disperare eliberarea lor. Vă avertizăm urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!    

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 11:23

Vezi și

Israelienii au protestat din nou împotriva guvernului condus de Benjamin Netanyahu. Oamenii au blocat drumurile şi s-au încăierat cu forțele de securitate israeliene. Poliţia a folosit tunuri cu apă pentru a-i îndepărta pe manifestanţi, însă asta parcă a alimentat şi mai mult furia lor. Protestatarii au fost târâţi, bruscaţi şi împinşi de forţele de ordine.

Shlomit Lidor, protestatar: Cred că guvernul nostru trebuie să anunţe acum o încetare a focului şi să oprească războiul. Este foarte important ca ostaticii să fie eliberaţi, iar asta este singura modalitate. Nu are rost să continuăm cu acest război lent. Nu vom obţine nimic şi pierdem timp.

Violenţe în Tel Aviv: Trebuie să schimbăm guvernul

Noam Menczel, protestatar: Benjamin Netanyahu luptă acum împotriva întregii lumi. El nu mai are sprijinul lui Biden, Marii Britanii şi nici al francezilor. Trebuie să schimbăm guvernul. 

Pe acelaşi subiect

Familiile și prietenii ostaticilor israelieni ţinuţi de Hamas în Gaza au participat aseară la mitingul săptămânal de la Tel Aviv.

Yaakov Argamani, tatăl ostaticei Noa Argamani: Ai fost răpită cu brutalitate pe o motocicletă, până când nu te vei întoarce, niciun eveniment şi nicio reuniune de familie nu va fi completă. Sunt foarte mulţi oameni care pot fi cu adevărat fericiţi doar atunci când vei fi din nou aici.

Armata israeliană a anunţat aseară că va construi un doc plutitor pentru a trimite ajutoare umanitare civililor din enclava asediată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Netanyahu luptă împotriva întregii lumi!" Proteste violente în Tel Aviv. Oamenii s-au încăierat cu poliţia, au fost târâţi, bruscaţi şi îndepărtaţi brutal cu tunurile cu apă