Antena Meniu Search
x

O celebră prezentatoare din UK s-a retras din televiziune, după ce ar fi fost ţinta unui asasinat. Cum plănuia un britanic să o ucidă

Celebra gazdă de televiziune britanică Holly Willoughby a anunțat că se retrage din cadrul emisiunii "This Morning", după ce se pare că ar fi fost ținta unui presupus complot de răpire și crimă.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 11:49

"Am anunțat astăzi ITV că, după 14 ani, nu mă voi întoarce la "This Morning", a scris Willoughby într-o postare distribuită marți pe Instagram.

Holly Willoughby s-a retras din televiziune

Ea a continuat: "Toți cei care au lucrat vreodată în emisiune de-a lungul anilor, vă mulțumesc foarte mult. Acesta este un rămas bun atât de dificil, ești incredibil și voi fi pentru totdeauna mândră de ceea ce am realizat împreună.", relatează CNN.

Willoughby le-a mulțumit colegilor ei de muncă, invitaților emisiunii și telespectatorilor, numindu-i "cea mai bună companie".

Pe acelaşi subiect

"Știu că această poveste mai are multe capitole. Din păcate, însă, acum simt că trebuie să iau această decizie pentru mine și pentru familia mea", a încheiat ea, adăugând: "O să-mi fie atât de dor de voi toți".

Prezentatoarea, ţinta unui presupus asasinat

Ea nu a făcut nicio mențiune despre presupusul complot împotriva ei. Un britanic a fost acuzat săptămâna trecută pentru că a solicitat unui asasin să o ucidă pe Willoughby, cât şi pentru că a incitat la răpire.

Directorul general al ITV, Media și Divertisment, Kevin Lygo, a declarat că întreaga companie este tristă din cauza plecării lui Holly.

"Suntem trişti că Holly pleacă în această dimineață, dar respectăm decizia ei, de care știm că i-a fost extrem de greu să o ia", a spus el. "Holly este unul dintre cei mai iubiți, respectați și mai realizați oameni de televiziune din Marea Britanie."

El a concluzionat: "Holly și-a a pus o amprentă unică, de căldură, energie, umor și distracție la una dintre cele mai populare emisiuni din țară, iar tuturor le va lipsi enorm. Ea rămâne un membru foarte iubit al familiei ITV și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm cu ea în viitor."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O celebră prezentatoare din UK s-a retras din televiziune, după ce ar fi fost ţinta unui asasinat. Cum plănuia un britanic să o ucidă