Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Iubito, nu, te rog dă-mi mâna". A murit de ziua ei chiar sub ochii iubitului său, după un accident cu scuterul. Tânărul s-a stins și el la un spital din Italia

Împreună pentru totdeauna, uniți în moarte. Era ziua ei, împlinea 22 de ani. Nu a mai apucat să se bucure de cadouri, de aprecieri și de dragostea celor din jur.

de Monica Palade

la 11.10.2023, 18:05

Se afla pe motocicletă cu iubitul său, când au fost loviți de un SUV, condus de o femeie. Marika a murit pe loc. Cu ultimele puteri, rănit grav, Pierpaolo a încercat să o țină de mână. „Iubire, nuuu, te rog dă-mi mâna", scrie 41esimoparallelo. Marika nu l-a mai auzit însă. Câteva ore mai târziu, tânărul de 26 de ani își urma și el iubita în moarte.

Împreună pentru totdeauna

Trei comunități distruse de durere - cele din Battipaglia, Montecorvino Rovella și Bellizzi - se pregătesc să-și ia ultimul rămas bun de la Marika Capacchione și Pierpaolo De Martino, cei doi tineri care au murit la Bellizzi.

Accidentul rutier în care Marika din Battipaglia și Pierpaolo din Montecorvino Rovella și-au pierdut viața în mod tragic a avut loc în jurul orei 11 dimineața, la aniversarea fetei, în via delle Industrie din Bellizzi. Din primele cercetări, scuterul pe care călătoreau cei doi tineri s-a ciocnit de un SUV. Marika și Pierpaolo au fost aruncați din șa, în timp ce vehiculul cu două roți a încheiat cursa lovindu-se de o altă mașină.

Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru fată. Pierpaolo De Martino a fost transportat de urgență la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d'Aragona din Salerno, unde, din păcate, a murit la începutul după-amiezii.

Polițiștii investighează în continuare dinamica accidentului și responsabilitățile. Șoferița care se afla la volanul SUV-ul este în prezent cercetată, scrie Fan Page.it. Familiile celor doi tineri se pregătesc acum de înmormântarea comună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Iubito, nu, te rog dă-mi mâna". A murit de ziua ei chiar sub ochii iubitului său, după un accident cu scuterul. Tânărul s-a stins și el la un spital din Italia