Meniu
Search
x

Video O femeie din Utah, mamă a 17 copii, a absolvit liceul la 92 de ani. ”Dumnezeule! Este minunat!”

Barbara Stanley, mama a 17 copii, și-a dorit dintotdeauna să fie profesoară de educație fizică, însă viața ei nu a fost deloc așa cum și-o imagina în copilărie. Crescând în timpul Marii Depresiuni economice, ea și-a pus ambițiile în așteptare și și-a ajutat surorile mai mari să-și crească copiii. 

De Ana Maria Ghiarasim la 20.06.2021, 14:50

Ulterior, la începutul anilor 20, s-a căsătorit și ea și în scurt timp a devenit mama a opt băieți și nouă fete.

Nu a reușit să obțină la timpul ei diploma de liceu, lucru care, pentru nepoata ei Sheri McFarland era de neconceput. Așa că tânăra a contactat conducerea liceului unde bunica ei a învățat, pentru a se interesa dacă este ceva de făcut în acest sens.

Bătrâna a primit acasă diploma de absolvire, însoțită de o tocă și robă

Pe acelaşi subiect

Directorul liceului a fost impresionat de povestea Barbarei și a ajutat-o pe nepoata acesteia. Ulterior, i-a fost trimisă diploma de absolvire, însoțită de o tocă și robă.

„Circumstanțele în care se afla și motivul pentru care a trebuit să părăsească școala au fost extraordinare”, a declarat Jared Wright, directorul liceului West, pentru FOX 13 Now

El a explicat că mulți studenți au renunțat la studii, pe perioada războaielor mondiale.

”Doamne, Dumnezeule! Este minunat! Acum ma puteți duce și la bal? Pentru că n-am fost niciodată la unul”, a spus Barbara, extrem de entuziasmată de cele petrecute.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O femeie din Utah, mamă a 17 copii, a absolvit liceul la 92 de ani. ”Dumnezeule! Este minunat!”