Antena Meniu Search
x

Galerie foto Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe de 5 ani pentru Regina Elisabeta a II-a, după decesul Prinţului Philip

O fetiţă de cinci ani a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, după ce, la rândul ei, i-a trimis un mesaj de condoleanţe după moartea prinţului Philip.

De Larisa Andreescu la 18.05.2021, 14:07

Erin Bywater, din Scunthorpe, abia începuse să înveţe de la părinţi despre istoria Familiei Regale, când a aflat vestea tristă a trecerii ducelui de Edinburgh în nefiinţă.

Scrisoare pentru Regina Elisabeta a II-a

Vrând să ajute, a scris o scrisoare emoționantă către Majestatea Sa, adăugând inclusiv un desen în care a portretizat-o, purtând o coroană pe cap şi o panglică de culoare roşie. Ideea ei era de altfel să o facă pe Majestatea Sa să se simtă mai bine.

Spre surprinderea ei, Erin a primit sâmbătă un răspuns din partea Familiei Regale, implicit a Reginei, în care i-a mulţumit pentru simpatia pe care i-o poartă şi pe care intenţionează să o preţuiască pentru totdeauna.

„Scrisoarea ne-a surprins complet. Abia începuse să întrebe cine este Regina şi ce a făcut ea, chiar cu o zi înainte de moartea prinţului Philip; destul de înfricoşător. Când a auzit vestea a vrut să scrie o scrisoare şi o felicitare pentru a o înveseli. Am trimis-o, dar nu ne-am așteptat să auzim nimic înapoi. Apoi, sâmbătă am primit o scrisoare adresată ei de la Palat, lucru care a făcut-o să sară în sus de bucurie. Nu-mi vine să cred în primul rând că au răspuns și, în al doilea rând, că au făcut-o atât de repede - trebuie să fie inundați de scrisori în aceste momente. Erin vrea să povestească despre asta absolut tuturor celor pe care îi cunoaşte, inclusiv profesorilor şi prietenilor ei. Odată ce se va întoarce cu scrisoarea de la şcoală o vom pune undeva în siguranţă unde poate fi preţuită” a povestit Nicola, mama fetiţei, potriit Daily Mail.

Micuţa Erin i-a trimis un mesaj scurt, dar emoţionant prin simplitatea şi gingăşia ei: „Îmi plac pălăriile şi paltoanele tale. Ai o pisică sau un câine regal? Ştiu că eşti tristă aşa că am crezut că ţi-ar plăcea această imagine”. De asemenea, a desenat-o pe regină purtând o coroană deasupra părului cârlionţat şi o panglică roşie în dreptul a trei insigne.

Ca răspuns, mesajul Reginei trimis de la Palatul Buckingham: „Îţi trimit mulţumirile mele sincere pentru amabilele tale cuvinte de simpatie pentru moartea soţului meu. Elizabeth R.”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe de 5 ani pentru Regina Elisabeta a II-a, după decesul Prinţului Philip