Antena Meniu Search
x

Un tată, găsit mort alături de soţia sa, în Anglia. Un copil a rămas orfan în urma dublei crime

Un bărbat a fost găsit mort alături de soţia sa într-o dublă crimă cumplită. Copilul lor de doi ani a rămas acum orfan de ambii părinţi. Geoffrey Hibbert şi soţia lui, Michelle, au fost ucişi într-un atac brutal în casa lor din Basingstoke, Hampshire, la primele ore ale dimineţii de duminică.

de Monica Palade

la 22.06.2021, 22:44

Un tată, găsit mort alături de soţia sa, în Anglia. Un copil a rămas orfan în urma dublei crime - Facebook

În momentul dublei crime, alături de bărbatul de 61 de ani şi de femeia de 29 de ani se afla şi foul lor. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului în jurul orei 2 am, din cauza unei altercaţii care a degenerat.

Ofițerii au înconjurat străzile din jurul proprietății de pe Buckland Avenue, în timp ce echipele de criminalistică au căutat într-un apartament din apropiere.

Un bărbat de 52 de ani este ţinut în continuare în custodie, după ce a fost arestat pentru crimă. Fratele lui Hibbert a venit la casa acestuia, unde oamenii legii încă mai au un cort în faţa peluzei.

Frank Hibbert a declarat: “Am vrut să vin să îl vizitez ieri şi când am văzut o grămadă de poliţişti şi luminile albastre, iar drumul era închis, am ştiut că era casa fratelui meu. Poliţia nu-mi va spune nimic, deși am spus că este fratele meu. Am văzut că au arestat un bărbat de 52 de ani, dar cam asta știm.Vreau să aflu ce se va întâmpla cu fiul său - are doar doi sau trei ani și este principala mea preocupare.

Pe acelaşi subiect

Eu și Geoffrey nu ne-am văzut mereu, dar, ca frați și familie, ne-am ajutat reciproc în trecut. Știu că, dacă i-aș fi cerut o favoare, m-ar fi ajutat. Geoffrey repara bicicletele și are o mică turmă de oi undeva în apropiere, deși nu am fost niciodată acolo. Acum trebuie să merg și să-i spun toate acestea tatălui meu care locuiește la Londra, dar încă nu știu nimic despre ce s-a întâmplat. Vreau să ştiu ce se întâmplă cu băiețelul și vreau să văd că se face dreptate pentru ce s-a întâmplat”.

Dubla crimă care a îngrozit o comunitate

O tânără care locuia deasupra unui magazin aflat la aproximativ 60 de metri distanță de fața locului a spus că a auzit ceea ce a crezut inițial că sunt „focuri de artificii” când s-a trezit în primele ore ale dimineții.

Caz Marshall, în vârstă de 21 de ani, a declarat: „Am auzit că sunt Geoffrey și Michelle Hibbert, de la un vecin care ţine legătura cu o femeie în vârstă care locuiește peste drum. Am crezut că am auzit niște artificii când m-am trezit în jurul orei 3 dimineața duminică dimineață pentru a merge la toaletă. Aveam ferestrele închise, așa că era cam înăbușit, dar păreau a fi artificii. Au fost oameni care au spus că ar fi putut fi o ușă care a fost spartă, dar au fost patru sau cinci în succesiune rapidă. În mod normal, este foarte liniștit acolo jos".

Vecinii unui apartament din satul apropiat Sherborne St John au vorbit despre activitatea poliției de acolo. O femeie care locuia în aceeaşi locaţie a spus: „O mulțime de polițiști au coborât duminică dimineață în jurul orei 4 dimineața, dar nu am văzut arestând pe nimeni. Toată ziua de azi și de ieri au căutat în apartament. Cred că este în legătură cu dubla crimă - acesta este zvonul care circulă".

La rândul său, inspectorul-șef Matthew Reeves a spus: „Acesta este un incident șocant și înțeleg că membrii comunității locale sunt îngrijorați. Avem un număr de ofițeri care lucrează din greu la fața locului și va exista o prezență sporită a poliției în zonă. Vreau să reiterez faptul că toate părțile implicate sunt cunoscute și că nu există o amenințare pentru comunitate. Dacă aveți nelămuriri sau informații, vă rugăm să vă simțiți încrezători să vă adresați unuia dintre ofițerii noștri de poliție de proximitate, deoarece aceștia sunt în patrulare în zonă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tată, găsit mort alături de soţia sa, în Anglia. Un copil a rămas orfan în urma dublei crime