Antena Meniu Search
x

O pisică dispărută timp de 20 de ani și-a petrecut ultimele ore din viață în brațele stăpânei iubite, în Anglia

O pisică dispărută de 20 de ani și-a petrecut ultimele ore din viață cu stăpâna sa, înainte de a fi eutanasiată din cauza stării proaste de sănătate în care a fost găsită. Pheobe a fost descoperită pe un câmp din Bridgemere, Cheshire, Anglia, pe 5 martie, înainte de a fi identificată de cei de la centru RSPCA.

de Monica Palade

la 15.03.2021, 10:24

Felina era grav bolnavă, dar a reușit să stea două zile în casa stăpânei sale, Christine Ball, din Nantwich. Femeia de 59 de ani s-a bucurat din plin că a fost cu Pheobe până la final.

Lee Stewart, manager la Stapeley Grange Animal Centre, a mărturisit: „Am reunit pisici care lipsesc de câțiva ani, dar nu am dat niciodată peste o felină cre să lipsească de acasă de 20 de ani”.

Cei de la RSPCA spun că Phoebe avea doar doi ani când a dispărut în 2001.

Găsită după 20 de ani

„Veterinarul a spus că nu ar fi supraviețuit timp de 20 de ani ca o pisică fără stăpân şi credem că probabl cineva a luat-o şi a avut grijă de ea ca animal de companie”, a declarat Chirstine Ball. Stăpâna mai spune că a căutat-o pe Pheobe şi a pus postere peste tot, fără nococ însă şi a fost „extrem de uimită când a primit un telefon de la RSPCA să-i spună că au găsit-o”.

Organizația a identificat-o pe Phoebe cu ajutorul microcipului și a fost trimisă la un veterinar care a descoperit că are o tumoare pe creier.

„A fost trist că am găsit-o și, la scurt timp după aceea, a trebuit să o lăsăm să plece, dar a fost frumos că am petrecut ceva timp cu ea. Ne-a adus o oarecare consolare și suntem recunoscători că a trăit atât de mult, altcineva trebuie să fi avut grijă de ea cu adevărat”, a mai spus Christine Ball.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O pisică dispărută timp de 20 de ani și-a petrecut ultimele ore din viață în brațele stăpânei iubite, în Anglia