Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat cu 42 de ani mai mare ca ea, în SUA: "Se comportă ca un adolescent în cea mai mare parte a timpului"

Dragostea nu are vârstă şi atunci când iubeşti nimic nu mai contează în jurul tău. O tânără de 26 de ani se pregăteşte să se căsătorească cu un bărbat cu 42 de ani mai mare, în ciuda faptului că este cu câţiva ani mai mică decât copiii săi, iar oamenii îl confundă adesea cu tatăl său.

de Monica Palade

la 08.06.2021, 19:16

Cassandra Kremer, 26 de ani, şi Johnny Warpinski, 69 de ani, îşi fac deja planuri de nuntă şi chiar se gândesc să aibă proprii lor copii în viitor.

Cei doi s-au zărit unul pe celălalt într-o cafenea unde amatorii puteau cânta, în urmă cu şapte ani de zile, dar bărbatul, tată a doi copii, s-a temut că „este prea bătrân” pentru chelneriţa.

De cealaltă parte, Cassandra s-a îndrăgostit imediat şi a glumit cu colegii săi că este deja iubitul său, iar înainte ca el să plece, i-a mărturisit: „Cred că te iubesc”.

Şi-au dat o şansă iubirii

Pe acelaşi subiect

Timp de două luni, Johnny a evitat locul din Wisconsin, SUA, şi a încercat să-şi suprime sentimentele până când a ieşit să ia prânzul cu un prieten şi partenera sa. Străina, care era medium, i-a spus că „trebuie să se întoarcă” la cafenea, dar a refuzat să îi spună de ce. Era fix cafeneaua unde lucra Cass şi după câteva întâlniri perechea a devenit inseparabilă.

Familiile lor au fost şi ei de acord, în ciuda faptului că Johnny este mai bătrân decât tatăl său vitreg, 58 de ani, şi mama sa, 56 de ani.

Cass a povestit pentru The Sun: „Johnny a venit, a cântat şi i-a cucerit pe toţi, vocea lui este incredibilă, sincer m-am îndrăgostit imediat. Le-am spus tuturor colegilor mei că este iubitul meu și, în timp ce pleca, l-am prins la ușă și i-am spus: „Bună, cred că te iubesc”, la care el a răspuns: „Mulțumesc”. Johnny nu s-a întors în cafenea decât două luni mai târziu și l-am visat literalmente aproape în fiecare seară și m-am gândit constant la el. Dar într-o zi, a mers să se întâlnească cu prietenul lui şi cu o amică, care era medium, ea l-a privit mort în ochi și a spus că trebuie să revină la această cafenea. A întrebat de ce dar nu i-a spus, apoi într-o seară s-a întors la cafenea și ne-am întâlnit din nou - de acolo cred că restul este istorie.

Îmi place că un medium a făcut parte din povestea noastră de dragoste, pentru că e ca și cum nu doar noi știam că ar trebui să fim împreună. A fost ca şi cum alte forţe a jucat rolul lor ca să ne aducă împreună. Diferenţa noastră de vârstîă este de 42 de ani, dar el se comportă ca un adolescent cea mai mare parte din timp. În sensul bun, nu rău”.

Ca şi alte cupluri care se lovesc de diferenţa de vârstă, cei doi au avut de înfruntat multe dificultăţi ca să fie acceptaţi, dar spun că experienţa lor este în general pozitivă.

Johnny spune că şi copiii săi - ambii mai în vârstă decât viitoarea sa soție, în vârstă de 33 și 30 de ani - au fost inițial prudenți și erau îngrijorați că tatăl lor avea să fie rănit. Le-a luat „puțin mai mult timp să se obișnuiască cu ideea”, dar acum recunosc că tatăl său și Cass sunt „un cuplu minunat”.

Confundată cu fiica sa

Pentru a evita privirile și bârfele, Johnny spune că deseori explică că este iubita sa, „nu fiica mea”. „Ar trebui să spun „Suntem tată și fiică și o iubesc până la moarte! Și apoi să-i sărut pe buze”.

Cass a adăugat: „Nu mă deranjează când oamenii se încurcă, eu spun: „Nu, el nu este tatăl meu ”- de multe ori spunem chiar de la început, pentru că oamenii sunt curioși. Este normal ca străinii să presupună că suntem tată și fiică și nu mă deranjează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat cu 42 de ani mai mare ca ea, în SUA: "Se comportă ca un adolescent în cea mai mare parte a timpului"