Antena Meniu Search
x

Video Povestea emoţionantă de dragoste dintre un nigerian şi o ieşeancă: "Visurile se schimbă când întâlnești persoana potrivită"

Nu mai e o noutate că româncele se numără printre cele mai frumoase femei din lume. Iar frumusețea lor îi face pe unii tineri sa uite de casă şi chiar să își schimbe visul de o viață. Un tânăr nigerian a ales România după ce s-a îndrăgostit iremediabil de o ieșeancă. Venit în țara noastră pentru a-și îndeplini un vis, acela de a devenit navigator, a ajuns să își îndeplinească altă dorință: și-a găsit perechea.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 17:05

Vezi și

Rogers este un tânăr nigerian de 25 de ani stabilit acum în Iași. A venit în România acum 8 ani cu visul de a deveni navigator. Dragostea pentru o româncă i-a schimbat însă total traiectoria. 

Rogers Obomanu, antrenor Fitness: A venit la Constanța. Ne-am întalnit la Cazino. A venit cu prietenii ei de fapt. Şi eu eram: "Doamne, trebuie sa vorbesc cu fata asta". M-am dus la ea şi i-am zis: "Ce faci?", şi ea a zis "Bine". Nu-mi amintesc exact ce am zis dar am vorbit mult.

Teodora Obomanu, instructor arte marțiale: Am mai ținut legătura, am vorbit, am fost eu o dată la Constanța. A venit el la Iași. Câteva luni am tot făcut aşa naveta. 

Până când Rogers a decis să renunțe la navigat și să se mute la Iași definitiv. Ba chiar s-a reprofilat și s-a făcut antrenor de fitness. Astfel, cei doi petrec și mai mult timp împreună, ea fiind instructor de arte marțiale.

Rogers Obomanu, antrenor Fitness: Visurile se schimbă când întâlnești persoana potrivită, aveam în plan sa navigez dar când am cunoscut o pe soția mea.. E de înţeles, nu ne-am fi văzut mult timp 7-8 luni și pentru relație nu era sănătos.

N-au stat mult pe gânduri şi au decis să se căsătorească. Un pas decisiv a fost însă cunoaşterea socrilor.

Teodora Obomanu, instructor arte marțiale: Ai mei au spus din start că dacă eu sunt fericită ei sunt fericiți.

Rogers Obomanu, antrenor Fitness: Prima dată când am venit am fost foarte speriat. A zis: "salut" și eu "salut, salut". "Vrei țuică?" Am zis: "nici o problemă, haide, dă-mi!". Şi am dat noroc și a zis: "Bine, îmi place de tine deja".

Acum vor să facă şi cununia religioasă şi petrecerea, aşa că au multe de pus la punct. În primul rând dansul, un capitol la care s-au pus deja de acord. Alegerea rochiei de mireasă rămâne însă cea mai dificilă misiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Povestea emoţionantă de dragoste dintre un nigerian şi o ieşeancă: "Visurile se schimbă când întâlnești persoana potrivită"