Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 28 de ani şi-a găsit iubirea în braţele unui bătrân de 76 de ani: "M-a atras vocea lui şi abilitatea de a spune o poveste"

O tânără care se află într-o relaţie amoroasă cu un bărbat cu 48 de ani mai bătrân ca ea, consideră că vârsta este doar un număr, dar admite că străinii o confundă adesea cu o îngrijitoare atunci când merg împreună pe stradă. Totuşi, ambii se consideră extrem de fericiţi împreună.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.05.2021, 16:24

Kelsey Hopeful, din La Jolla, San Diego, l-a întâlnit pe Guy BonGiovanni, în vârstă de 76 de ani, din Anchorage, Alaska, în cadrul unui curs de yoga, la care el a început să participe după ce și-a pierdut soția după 42 de ani de căsătorie.

Cei doi au început să vorbească într-una din zile, după curs. Atât Kelsey, profesoară de educaţie specială, cât şi Guy, fotograf, au simţit o conexiune specială şi au devenit prieteni. Amândoi recunosc că, deşi a existat o atracţie instantanee între ei, nu a fost dragoste la prima vedere. Au început o relaţie amoroasă 2 ani mai târziu.

„Am decis să încerc ceva nou și am ales să particip la o clasă de yoga”, a spus Kelsey. „Când am ajuns acolo am început să-mi examinez împrejurimile și să analizez oamenii care participau. În cele din urmă, ochii mei au intrat în contact cu un bărbat despre care credeam că este actorul și comediantul George Carlin. Și-a luat covorașul și l-a mutat chiar lângă mine. M-am gândit: WOW. Odată terminată clasa, Guy a întrebat dacă aș vrea să-i fiu prieten. Am fost uimită pentru că era o întrebare simplă, pe care am văzut-o la copii, când întrebau alţi copii dacă vor să fie prieteni. În ziua aia am vorbit vreo două ore şi, când şi-a luat rămas bun a plecat pur şi simplu. Nu aveam numere de telefon, nici nume de familie, nici garanția că ne vom revedea vreodată. Aşa a început povestea dintre noi. La început, pe mine m-a atras vocea lui şi abilitatea de a spune o poveste. Îl puteam asculta ore în şir.”

Bunica tinerei are aceeaşi vârstă cu iubitul ei

Pe acelaşi subiect

Cuplul se află acum într-o relație serioasă, dar recunosc că s-au confruntat cu critici din partea membrilor familiei din cauza decalajului de vârstă de 48 de ani. Cel mai greu de dat vestea era pentru bunica tinerei, pentru că avea aceeaşi vârstă cu Guy. Şi ea se căsătorise cu un bărbat mult mai în vârstă și s-a străduit să facă față pierderii iubirii vieții sale în cei 26 de ani de la moartea sa.

Fiind mult mai tânără decât Guy, Kelsey e conştientă de faptul că el va muri cu zeci de ani înainte ca și ea să părăsească lumea. Totuşi, pentru oricât ar petrece împreună, cei doi merg în drumeţii, explorează oraşe şi ţări noi şi merg foarte des la teatru, potrivit The Sun. Recunoaşte însă că adesea o întristează gândul că nu va îmbrătrâni alături de iubirea ei.

„În primii pași ai relației noastre, aveam momente în care plângeam singură gândindu-mă la decalajul de vârstă de 48 de ani dintre noi. Aveam momente frumoase, mergeam la teatru, mergeam în drumeţii, mergeam la patiserie, dar constant aveam lacrimi în ochi. [Într-o zi] am început să plâng în fața lui pentru că trăiam bucuria la un alt nivel și apoi mi-am amintit brusc că este cu 48 de ani mai în vârstă decât mine și are mai puține veri în față decât mine. Îi spun acum când mi-e frică să nu-l pierd, pentru că într-o zi va exista un moment în viața mea în care el nu va mai fi cu mine și vreau să știe acum că am fost mereu deschisă și reală cu el și vreau să simtă aprecierea și dragostea mea. Mă rog pentru asta în fiecare zi. Tipul, fiind bătrân și înțelept, îmi spune că nu are rost să plângem despre moarte până nu se întâmplă și că trebuie să fim aici acum și să ne iubim cât putem. Când prietenia a înflorit, devenind îndrăgostiți, pentru mine a fost important să ținem opiniile altora departe de urechile noastre, mai ales la început”.

Kelsey a păstrat secretul relației sale cu Guy la început, de teama că prietenii și familia ei vor răspunde negativ. Cu toate acestea, a învățat treptat să nu-și facă griji cu privire la ceea ce cred alții și, în primăvara anului 2020, a decis să le spună familiei sale, unul câte unul, despre relația lor.

Când sunt împreună, Kelsey și Guy recunosc că străinii uneori au senzaţia că ea este îngrijitoarea lui, iar atunci când se prezintă ca şi cuplu oamenii nu reacţionează pozitiv. Tânăra însă crede că acest lucru se datorează invidiei din faptul că străinii realizează cât de fericiți sunt împreună, indiferent de decalajul de vârstă.

„Când a venit timpul să le spun rudelor adevărul despre relația mea cu Guy, a apărut pandemia. Virusul COVID-19 infecta în cea mai mare parte persoanele în vârstă și eram îngrijorată, așa că am ales să discut despre relația noastră pe rând, cu familia mea. Cea mai complicată discuție pentru mine a fost cu bunica mea maternă pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat cu 18 ani mai mare și este văduva lui de 26 de ani. Mi-a mărturisit în adolescență că uneori și-ar fi dorit să fi găsit un bărbat mai tânăr pentru a petrece mai mult timp cu el. Cred că am simțit că aș fi la fel ca ea, cu o singură dragoste în viață. Suntem mai bine împreună și cred că oamenii simt asta atunci când ne întâlnesc și văd cât de fericiți suntem. El este cea mai importantă persoană din viața mea și cel mai bun exemplu de a îmbătrâni sănătos și de a fi fericit în orice etapă a vieții. Nu-mi mai este frică să devin o femeie în vârstă, să îmbrătrânesc” a conchis tânăra.

Pentru ea, unul dintre cele mai bune lucruri legate de a fi într-o relație cu o persoană în vârstă este să înveți să prețuiești timpul petrecut alături. Cei doi sunt inseparabili şi chiar se gândesc să se căsătorească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără de 28 de ani şi-a găsit iubirea în braţele unui bătrân de 76 de ani: "M-a atras vocea lui şi abilitatea de a spune o poveste"