Meniu
Search
x

Foto Un cuplu s-a trezit cu o maşină la câţiva metri de pat, după ce un tânăr a trecut cu vehiculul direct prin acoperişul casei, în SUA

O mașină a fost catapultată, duminică dimineață, pe acoperișul unei case din Missouri, aterizând la doar câțiva metri de locuitorii care dormeau în patul lor.

De Andreea Anghel la 24.05.2021, 16:49

Incidentul incredibil s-a produs pe o stradă din orașul Eureka, lângă St. Louis. Accidentul a avut loc în jurul orei 1:30, când doi adolescenți se îndreptau spre casă, după o petrecere de absolvire. Se pare că şoferul a pierdut cumva controlul mașinii. 

După ce a ieșit de pe partea carosabilă, vehiculul a urcat pe o rampă, s-a rostogolit pe un terasament și a fost proiectat apoi peste un gard, trimiţându-l direct în acoperișul unei case. Maşina a ajuns să cadă la câţiva metri de capul patului în care proprietarii dormeau adânc.

Toţi cei implicaţi în incident au scăpat ca prin miracol

Șoferul și pasagerul au coborât apoi din mașină și au ieșit nevătămaţi chiar prin dormitorul principal și apoi pe ușa din față. În mod uimitor, nimeni nu a fost rănit, nici cei din mașină, nici cei aflaţi în casă, conform Daily Mail

"Au fost cu adevărat norocoși. Este o poveste de succes extrem mai ales că toată lumea a supraviețuit. Erau doi adulţi în dormitorul principal și copiii dormeau la parter'', a declarat William Stamberger, de la Departamentul de Pompieri Eureka. 

Locuitorii și proprietarii mașinii care nu au fost încă identificați spun că vor lăsa companiile lor de asigurări să vadă cum să facă față cât mai bine pagubelor rezultate. De asemenea, cei care se aflau în casă spun că sunt recunoscători pentru că familia lor este în siguranță.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un cuplu s-a trezit cu o maşină la câţiva metri de pat, după ce un tânăr a trecut cu vehiculul direct prin acoperişul casei, în SUA