Antena Meniu Search
x

Video O TikTokeriţă a decis să divorţeze după ce a descoperit un detaliu în fotografia soţului, pe Facebook: „A fost cea mai ridicolă minciună"

O femeie a ajuns virală pe TikTok, povestind cum a ajuns la decizia de a divorţa de soţul său, după ce l-a văzut într-o fotografie postată pe Facebook, distrându-se într-un club de noapte, fără verighetă, înconjurat de femei. Ce scuză i-a oferit bărbatul în încercarea de a primi iertare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.04.2021, 13:29

Tylar Paige
O tiktokeriţă a decis să divorţeze după ce a descoperit un detaliu în fotografia soţului, pe Facebook - TikTok/ Tylar Paige
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tylar Paige a povestit cum şi-a văzut soțul într-o fotografie făcută într-un de club de noapte, postată chiar pe pagina de Facebook a locației.

În imagine, bărbatul stătea „cu o grămadă de femei” și nu purta verigheta. Când i-a arătat poza şi i-a cerut explicaţii, el ar fi susţinut că angajaţii „i-au prelucrat imaginea în photoshop” ca să îi scoată inelul.

„A fost cea mai ridicolă minciună pe care am auzit-o vreodată. Mi-ar plăcea să devină viral pentru că va şti că este singurul idiot care ar spune o astfel de minciună gogonată!! I-au photoshopat inelul? Da, sigur, că da. Vom divorţa” a spus Tylar într-un videoclip postat pe TikTok în care a explicat întreaga situaţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„După ce a realizat că e căsătorit cu o expertă în Photoshop şi niciun fotograf angajat în cluburi de noapte nu are de gând să editeze pozele în aşa fel, şi-a schimbat povestea. Mi-a spus că trebuie să-şi fi scos inelul când s-a spălat pe mâini şi a uitat să îl pună la loc. Huh, momentul potrivit să uiți să-ți pui verigheta la loc” a continuat femeia.

După ce a subliniat că nici el, dar nici vărul său nu purta verigheta în fotografie, soţul a încercat să explice că verigheta vărului este neagră şi nu putea fi văzută în clubul de noapte, nefiind lumini puternice. Ulterior Tylar a descoperit că inelul era de fapt argintiu, nicidecum negru.

După ce a postat videoclipul pe pagina sa de socializare, fanii nu s-au sfiit să îşi expună propriile poveşti şi păţanii similare din viaţa de cuplu a acestora, potrivit Independent.

„Inelul fostului meu soț îi cădea în mod ciudat de fiecare dată, în fotografiile de pe Instagram, dar cumva îl găsea şi îl punea la loc pe deget în fiecare zi înainte de a veni acasă”

„Fostul meu era pe un site de întâlniri... Scuza lui a fost că era un profil vechi, iar site-urile de matrimoniale păstrează active conturile celor care arată bine ca să atragă mai mulţi oameni”

„Soţul meu a venit acasă cu un semn pe gât. A spus că a căzut şi şi-a lovit gâtul de toaletă...” au fost doar câteva dintre sutele de comentarii pe care le-a primit. 

Clipul a devenit imediat viral, strângând sute de mii de aprecieri şi vizualizări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O TikTokeriţă a decis să divorţeze după ce a descoperit un detaliu în fotografia soţului, pe Facebook: „A fost cea mai ridicolă minciună"