Antena Meniu Search
x

Autorul celui mai sângeros atac din istoria modernă a Statelor Unite avea acasă un adevărat ARSENAL. Era un mare colecţionar de arme

Detalii halucinante despre autorul atacului armat din Las Vegas! Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, era un pensionar bogat, discret şi amator de jocuri de noroc.

Vezi și

Detalii halucinante despre autorul atacului armat din Las Vegas! Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, era un pensionar bogat, discret şi mare amator de jocuri de noroc. Avea investiţii imobiliare de succes în Texas şi iubea armele. Gestul său ar putea fi provocat de moştenirea sa genetică. Tatăl lui era considerat un psihopat periculos şi figurase ani la rând în top 10 infractori căutaţi de FBI.

Stephen Paddock este autorul celui mai sângeros atac din istoria modernă a Statelor Unite. În vârstă de 64 de ani, bărbatul a deschis focul asupra a 22.000 de oameni. Agresorul se afla la etajul 32 al un hotel de lux din Las Vegas. În urma rafalelor de gloanţe, trupele speciale au descins în camera de hotel unde era cazat individul. Însă chiar înainte de a fi prins, bărbatul s-a sinucis. 

A lăsat în urma un întreg aresenal: 23 de arme, modificate manual. Unele mitraliere aveau chiar lunetă. Surpriza cea marea pentru autorităţi a fost însă locuinţa bărbatului, situată la 80 de kilometri de Las Vegas. Întreaga proprietate era transformată într-un depozit de armament. Atacatorul colecţiona arme, lunete şi explozibili. 

Motivul atacului rămâne însă un mister pentru toată lumea. Inclusiv pentru fratele său Eric Paddock 

Stephen Paddock era un contabil pensionat şi înstărit. Era mare amator de călătorii şi jocuri de noroc şi avea investiţii imobiliare în Texas. Vecinii îl descriu ca fiind un vecin discret şi liniştit. Nu avea manifestări de furie şi nu-şi afişa convingerile religioase în public. Nimeni nu se aştepta la un asemenea act din partea lui. 

Bărbatul nu avea antecendente penale, deşi tatăl său, mort de aproape două decenii, fusese condamnat de mai multe ori şi figurase în topul răufăcătorilor urmăriţi de FBI. Părintele lui Paddock era un jefuitor de bănci notoriu, considerat a fi psihopat periculos, cu tendinţe suicidale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Autorul celui mai sângeros atac din istoria modernă a Statelor Unite avea acasă un adevărat ARSENAL. Era un mare colecţionar de arme