Antena Meniu Search
x

Situaţie incredibilă după MASACRUL din Las Vegas. Au crescut vânzările de arme în Statele Unite

Cozi interminabile la centrele de transfuzie din Las Vegas! Oamenii s-au mobilizat exemplar şi s-au dus să doneze sânge pentru a-i ajuta pe cei 527 de răniţi.

Vezi și

Cozi interminabile la centrele de transfuzie din Las Vegas! Oamenii s-au mobilizat exemplar şi s-au dus să doneze sânge pentru a-i ajuta pe cei 527 de răniţi în atacul armat comis cu o zi în urmă. Nu doar comunitatea din Las Vegas se luptă pentru a-i menţine în viaţă pe răniţi. În doar câteva ore, americanii au donat peste 2 milioane de dolari pentru victimele atacului.

Cel mai grav atac armat din istoria modernă a Statelor Unite a făcut sute de victime. Bilanţul de astăzi se ridică 59 de morţi şi 527 răniţi. Americanii, însă, nu îngenuchiază în faţa terorii. Se ridică şi luptă. Încă de la primele ore ale dimineţii, oamenii au format cozi kilometrice în faţa centrelor medicale, pentru a dona sânge. Asta după un apel făcut de primarul din Las Vegas. "Ceea ce le cerem oamenilor este sânge. Ăsta este cel mai important aspect acum. Dacă oamenii vor să contribuie şi sunt sănătoşi, îi rog să doneze sânge!"

Centrele medicale sunt, în continuare, supraaglomerate iar medicii reuşesc cu greu să facă faţă solicitărilor. 

Sute de oameni au donat mâncare unui centru de ajutorare deschis în cadrul unui campus universitar din Nevada. Celebrităţile şi-au unit forţele şi au donat bani, alături de locuitorii din Las Vegas. Cea mai mare donaţie, 50.000 de dolari, vine din partea Ligii Naţionale de Fotbal din Statele Unite. 

Atacul sângeros din inima Las Vegas-ului a generat panică în rândul cetăţenilor. Şi, aşa cum se întâmplă după fiecare atentat sau atac armat din Statele Unite, vânzările de arme au crescut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Situaţie incredibilă după MASACRUL din Las Vegas. Au crescut vânzările de arme în Statele Unite