Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu suspectul crimei din Grecia. Cine este bărbatul care ar fi ucis-o pe Carolina Crouch lângă soț și fetița de 11 luni - GALERIE FOTO

Mai multe fotografii cu autorul crimei teribile din Grecia fac înconjurul lumii. Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Georgia este suspectat că a comis jaful urmat de o crimă sadică, într-unul din cartierele de lux ale Atenei, unde o mamă a fost strangulată în lângă bebelușul ei de 11 luni.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.05.2021, 15:17

Suspectul în vârstă de 43 de ani, din Georgia, a fost condus la tribunal pentru o audiere, închisă publicului, la o săptămână după uciderea brutală a Carolinei Crouch, în vârstă de 20 de ani, în Grecia.

Suspectul de crimă a fost prins la granița cu Bulgaria

Suspectul, ale cărui mâini erau cătușate la spate, avea pe față o mască albastră, din cauza pandemiei Covid, și o bluză de trening legată peste cap, care îi acoperea mult din chip.

El a fost arestat la granița cu Bulgaria, după ce a fost prins cu documente false, la câteva zile după ce doamna Crouch, în vârstă de 20 de ani, și câinele de companie al familiei au fost uciși la domiciliul lor, în suburbia Glyka Nera din Atena.

Pe acelaşi subiect

Carolina Crouch și soțul ei, Charalambos (Babis) Anagnostopoulos, au fost legați și loviți cu un cuțit în timp ce spărgătorii îi amenințau că le vor ucide fetița, Lydia, în vârstă de 11 luni, dacă nu le dau toți banii și bijuteriile familiei, scrie Mirror.

Hoții sperau să găsească 100 de mii de euro în casa din Glyka Nera

Tatăl bebelușului, un pilot în vârstă de 33 de ani, a spus într-o declarație că „i-a implorat” pe intruși să nu facă rău familiei și le-a spus unde să găsească aproximativ 11.000 de euro, ținuți într-o cutie de Monopoly.

El a mai spus că intenționau să cumpere un teren pentru a construi o casă de vis, iar banii erau la îndemână pentru a acoperi costurile legate de cumpărare.

Singurul suspect arestat până acum a negat implicarea în crimă atunci când a fost chestionat de detectivi, a informat presa locală.

El a rămas în arest miercuri, în timp ce poliția a continuat să strângă dovezi și să caute și alți suspecți.

Patru bărbați ar fi implicați în jaful urmat de crimă

Se crede că trei bărbați au pătruns în casă în timp ce un al patrulea aștepta afară. Probele de ADN colectate la locul crimei au fost trimise la un laborator criminalistic pentru testare.

Detectivii cercetează dacă suspectul a fost legat de incidente anterioare, inclusiv jaful unui cuplu în vârstă și al unui agent de curățenie în suburbia Pikermi din Atena, în martie.

În acel incident, victimele au fost legate și bătute.

Suspectul a negat, de asemenea, că ar fi implicat în acel jaf.

Atacul a avut loc la 5 dimineața, când întreaga familie dormea

Carolina Crouch, Anagnostopoulos și bebelușul lor dormeau când hoții au intrat în casa lor la aproximativ 5 dimineața, în ziua de 11 mai.

Săptămâna trecută, dl Anagnostopoulos a declarat că și-a pierdut temporar cunoștința în timpul atacului din cauza benzii care i-a fost înfășurată în jurul gâtului și gurii.

El a reușit să-și slăbească legăturile și să-și folosească nasul pentru a-și folosi telefonul mobil și a cere ajutor.

Bebelușul de 11 luni a scăpat nevătămat

Primul ofițer ajuns la fața locului a povestit cum a intrat în casă și a găsit-o pe fetiță încercând să o trezească pe mama ei moartă.

”Era o persoană uimitoare, plină de viață și plină de dragoste. Viețile noastre nu vor fi niciodată la fel fără ea. Aveți grijă de familia voastră. Să-i prețuiți pe cei dragi cât puteți”, a spus bărbatul rămas acum văduv, unui reporter.

Detectivii verifică dacă spărgătorii au crezut că cuplul a ascuns în casă 100.000 de euro pentru cumpărarea terenului.

Guvernul elen a anunțat o recompensă de aproape 300.000 de euro în schimbul informațiilor despre autorii jafului urmat de crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu suspectul crimei din Grecia. Cine este bărbatul care ar fi ucis-o pe Carolina Crouch lângă soț și fetița de 11 luni - GALERIE FOTO