Antena Meniu Search
x

Fetița de 11 luni ”țipa și lovea cu mâinile” corpul femeii ucise în Grecia încercând să o trezească. Micuța Lydia se sprijinea de cadavrul mamei ei

Detalii de-a dreptul tulburătoare şi greu de imaginat povestite de poliţiştii din Atena, în cazul torturării până la moarte a unei femei sub ochii copilului şi lângă soţul său, care era legat, de către mai mulţi tâlhari.

de Monica Palade

la 14.05.2021, 16:17

Vezi și

Oamenii legii povestesc că atunci când au ajuns la locul crimei, fetiţa de 11 luni a cuplului, Lydia, lovea trupul mamei sale încercând să o trezească.

Anchetatorii spun că au găsit-o pe Caroline Crouch, 20 de ani, „palidă şi fără expresie”, cu mâinile legate la spate, când au realizat că este moartă.

Imagine de neuitat pentru anchetatori

Alături de ea se afla micuţa Lydia, care o lovea pe mama sa cu mâinile sale şi încerca să o readucă la viaţă, potrivit unui poliţist.

Pe acelaşi subiect

Micuţa Lydia „stătea pe jumătate pe mama ei, ţipând şi lovind-o cu mâinile ca să o trezească”, în timp ce tatăl ei, Charalambos Anagnostopoulos, 33 de ani, cunoscut ca Babis, era legat, cu ochii acoperiţi, cu căluş în gură şi pus la pământ.

Bărbatul le-a povestit jurnaliştilor că nu a ştiut că soţia sa este moartă până când oamenii legii nu au ajuns la faţa locului şi i-au luat banda de pe ochi.

Primul martor la tragedie

Când a ieşit din casă în braţe cu micuţa Lydia a găsit-o pe mama sa aşteptându-l. O vecină, care a fost prima alertată de tragedie, după ce a fost chemată de Babis, a descris ce a văzut: „Am ieşit afară şi am văzut poliţia. Babis era în şoc şi nu putea vorbi. Babis ţinea copilul. Am intrat şi am luat o pătură şi am învelit copilul. Bunica a venit şi a luat bebeluşul. Cei doi erau căraţi de mamă”.

Femeia mai spune că Babis a dat alarma folosindu-se de nas ca să sune şi a format ultimul număr care era al său. Nu înţelegea de ce o sună atât de dimineaţă şi nici ce vrea din cauză că avea căluş. „Ţipa, dar nu puteam înşelege ce spunea. Am crezut că e o problemă medicală, am încercat să investighez şi am văzut şi apoi am ştiut că este important. La începutul acelei nopţi, am auzit câinele lătrând, dar m-am gândit că se ceartă cu pisicile, pentru că au patru. Mi-aş fi dorit să ma interesez mai dinainte”.

Povestea unei tragedii

Reamintim că marţi la primele ore, o tânără de doar 20 de ani a fost torturată şi ucisă în chinuri cumplite, sub ochii fiicei sale de doar 11 luni, în timpul unei spargeri în locuinţa familiei din Grecia.

Caroline Crouch, în vârstă de 20 de ani, a fost bătută şi strangulată de mai mulţi hoţi, în locuinţa pe care o împărţea cu soțul său, Babis Anagnostopoulos, în vârstă de 33 de ani, în suburbia Glyka Nera din Atena.

Atacatorii au luat bijuterii în valoare de 21.500 de lire sterline, 13.000 de lire sterline în numerar și au fugit. Guvernul grec a emis o recompensă de 300.000 de euro (258.000 de lire sterline) pentru orice informaţii relevante în acest caz pentru prinderea hoţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Fetița de 11 luni ”țipa și lovea cu mâinile” corpul femeii ucise în Grecia încercând să o trezească. Micuța Lydia se sprijinea de cadavrul mamei ei