Antena Meniu Search
x

Muzeul Luvru din Abu Dhabi, primul "muzeu universal" din lumea arabă, a fost deschis publicului

Muzeul Luvru din Abu Dhabi a fost deschis, oficial, publicului. Mii de localnici şi turişti au venit să admire sutele de opere de artă din cele 23 de galerii al

Vezi și

Muzeul Luvru din Abu Dhabi a fost deschis, oficial, publicului. Mii de localnici şi turişti au venit să admire sutele de opere de artă din cele 23 de galerii ale primului "muzeu universal" din lumea arabă, aşa cum este considerat.

5.000 de bilete au fost puse la vânzare în prima zi în care Muzeului Luvru din Abu Dhabi a fost deschis publicului, iar toate au fost epuizate în scurt timp. Preţul unui tichet de intrare a costat 60 de dirhami, echivalentul a 16 dolari.

600 de obiecte de artă au fost cumpărate de Muzeul Luvru din Abu Dhabi, iar 300 dintre acestea au fost închiriate de la 13 instituţii culturale din Franţa. În cele 23 de galerii, vizitatorii pot admira lucrările lui Paul Gauguin, Vincent Van Gogh, Pablo Picasso şi nu numai.

Vizitatorii sunt de părere că diversitatea operelor de artă expuse în muzeu arată deschiderea Emiratelor Arabe Unite către Vest.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste un milion de dolari s-a investit în "Louvre Abou Dabi" cu ajutorul căruia, oficialii speră să atragă mai mulţi turişti.

La spectacolul de inaugurare al muzeului, invitatul special a fost preşedintele francez Emmanuel Macron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Muzeul Luvru din Abu Dhabi, primul "muzeu universal" din lumea arabă, a fost deschis publicului