Antena Meniu Search
x
LIVE

Priscilla Presley contestă în instanţă testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley. Ce greşeală ar fi în document

Priscilla Presley, soţia legendei rock'n'roll Elvis Presley, a depus o contestaţie privind validitatea testamentului fiicei lor, Lisa Marie Presley, care a murit pe 12 ianuarie în urma unui stop cardiac. Cererea în instanţă contestă un amendament din 2016 care apare în testamentul Lisei Marie şi potrivit căruia Priscilla a fost înlăturată din funcţia de administrator al succesiunii, relatează BBC.

De Redactia Observator la 31.01.2023, 21:07
Vezi și

Lisa Marie Presley, singurul copil al cuplului Elvis şi Priscilla Presley, a murit la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac.

În testamentul pe care Priscilla Presley îl contestă acum ar exista un amendament în care ar fi scris greşit numele acesteia sale şi ar avea o semnătură ce pare neobişnuită, susţin avocaţii Priscillei. Într-o cerere depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, avocaţii Priscillei Presley au declarat că aceasta a luat cunoştinţă de "pretinsul amendament din 2016" abia după moartea Lisei Marie, relatează BBC, citat de news.ro.

Amendamentul în cauză îi înlătură pe mama sa şi pe fostul ei manager de afaceri, Barry Siegel, din funcţia de co-administratori şi îi înlocuieşte cu copiii ei, Riley, în vârstă de 33 de ani, şi Benjamin Keough.

Priscilla Presley susţine că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat în timpul vieţii fiicei sale

Pe acelaşi subiect

Potrivit contestaţiei depuse în justiţie, Priscilla Presley, care are 77 de ani, susţine că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat în timpul vieţii fiicei sale, aşa cum prevedea în mod expres testamentul. De asemenea, amendamentul la testamentul Lisei Marie "are scris greşit numele mamei sale" şi poartă o semnătură a Lisei Marie care "pare a fi în contradicţie cu semnătura ei obişnuită şi cunoscută", se arată în dosarul judiciar văzut de BBC. Avocaţii ei susţin, de asemenea, că amendamentul a fost introdus fără să fi existat martori şi nici nu a fost trecut prin notariat.

"Pe baza celor de mai sus, pretinsul amendament din 2016 ar trebui să fie considerat nevalabil", se arată în petiţie.

Acţiunea în justiţie vine la mai puţin de o săptămână după ce familia Lisei Marie Presley a participat la o slujbă publică de comemorare a acesteia la domeniul Graceland al familiei din Memphis, Tennessee. La slujbă, Priscilla a citit un poem despre care a spus că a fost scris de una dintre cele trei fiice ale Lisei Marie. Toate cele trei fiice, inclusiv Riley, au fost prezente.

Cauza morţii Lisei Marie nu a fost încă dezvăluită de către medicul legist din comitatul Los Angeles.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Priscilla Presley contestă în instanţă testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley. Ce greşeală ar fi în document