Antena Meniu Search
x
LIVE

Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licitație. Suma cu care ar putea fi vândute lucrurile legendei Rock and Roll

Mai multe obiecte care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licițație săptămâna aceasta. Cele aproape 40 de loturi, inclusiv o jachetă concepută de acelaşi designer care a creat şi celebra salopetă şi pelerină albă a artistului, o valiză şi o agendă telefonică cu scrisul lui Elvis, ar putea fi vândute cu peste 10.000 de dolari, scrie Reuters, potrivit News.ro.

De Redactia Observator la 27.01.2023, 17:49
Suma cu care ar putea fi vândute lucrurile legendei Rock and Roll
Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licitație - Profimedia

Agenda telefonică conţinea adresele "oamenilor de care era într-adevăr cel mai apropiat şi cu care lua legătura cel mai mult", a spus Brigitte Kruse, fondatoarea casei Kruse GWS.

"Avem de fapt câteva dintre însemnările lui personale, pe care le vom lăsa ca o surpriză pentru ofertantul câştigător”, a spus acesta.

Obiectele ar putea fi vândute cu peste 10.000 de dolari

Interesul pentru starul american, care a murit în 1977, este şi mai mare după lansarea de anul trecut a filmului biografic "Elvis", care este nominalizat la Oscar, şi după moartea recentă a fiicei sale, Lisa Marie Presley.

De asemenea, în vânzarea "Artifacts of Hollywood & Music" din 28 ianuarie sunt incluse articole care au aparţinut actriţelor Marilyn Monroe şi Liza Minnelli, dar şi ciorapul de Crăciun al câinelui actorului Rock Hudson.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licitație. Suma cu care ar putea fi vândute lucrurile legendei Rock and Roll