Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licitație. Suma cu care ar putea fi vândute lucrurile legendei Rock and Roll

Mai multe obiecte care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licițație săptămâna aceasta. Cele aproape 40 de loturi, inclusiv o jachetă concepută de acelaşi designer care a creat şi celebra salopetă şi pelerină albă a artistului, o valiză şi o agendă telefonică cu scrisul lui Elvis, ar putea fi vândute cu peste 10.000 de dolari, scrie Reuters, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 27.01.2023 , 17:49

Suma cu care ar putea fi vândute lucrurile legendei Rock and Roll
Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licitație - Profimedia

Agenda telefonică conţinea adresele "oamenilor de care era într-adevăr cel mai apropiat şi cu care lua legătura cel mai mult", a spus Brigitte Kruse, fondatoarea casei Kruse GWS.

"Avem de fapt câteva dintre însemnările lui personale, pe care le vom lăsa ca o surpriză pentru ofertantul câştigător”, a spus acesta.

Obiectele ar putea fi vândute cu peste 10.000 de dolari

Articolul continuă după reclamă

Interesul pentru starul american, care a murit în 1977, este şi mai mare după lansarea de anul trecut a filmului biografic "Elvis", care este nominalizat la Oscar, şi după moartea recentă a fiicei sale, Lisa Marie Presley.

De asemenea, în vânzarea "Artifacts of Hollywood & Music" din 28 ianuarie sunt incluse articole care au aparţinut actriţelor Marilyn Monroe şi Liza Minnelli, dar şi ciorapul de Crăciun al câinelui actorului Rock Hudson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licitație. Suma cu care ar putea fi vândute lucrurile legendei Rock and Roll