Antena Meniu Search
x

Foto Lisa Marie Presley a murit la spital, după al doilea stop cardiac. TMZ: Familia a cerut să nu fie resuscitată

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendarului Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani. Vedeta a fost găsită inconştientă în dormitorul casei sale şi nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva.  Potrivit TMZ, Lisa Marie Presley a suferit un al doilea stop cardiac la spital, unde fusese transportată după ce a fost găsită inconştientă la domiciliul ei, iar familia a semnat un ordin DNR, care prevedea ca ea să nu fie resuscitată.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 14.01.2023, 16:34

Fragilă şi vulnerabilă, prea obosită să mai stea în picioare chiar şi pentru câteva minute. Aşa a apărut Lisa Marie Presley la ultimul eveniment public, la Globurile de Aur. Două zile mai târziu, suferea un infarct. Iar câteva ore mai târziu, la spital, se stingea din viaţă la doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley a murit la spital. Familia ceruse să nu fie resuscitată

Cea care a făcut anunţul cutremurător a fost chiar mama artistei, Priscilla Presley: "Cu inima grea, trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată".

Potrivit TMZ, citat de news.ro, Lisa Marie Presley a fost declarată în moarte cerebrală după ce a fost internată la spital joi, iar medicii au plasat-o în comă indusă. Doar aparatele o mai ţineau în viaţă. Fiica lui Elvis Presley a suferit un al doilea stop cardiac la spital şi, întrucât era deja în moarte cerebrală, familia a cerut ca aceasta să nu fie resuscitată.

Pe acelaşi subiect

Joi, menajera Lisei Marie ar fi fost cea care a găsit-o inconştientă în dormitorul ei. Atunci ar fi suferit primul stop cardiac. Fostul soţ al Lisei, Danny Keough, a fost cel care a efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Chiar dacă erau despărţiţi, ei locuiau împreună de ceva timp, iar Danny tocmai se întorsese acasă după ce a dus copiii la şcoală.

Singurul copil al regretatului Elvis Presley, Lisa Marie a avut o viaţă complicată, marcată de drame. A rămas orfană de tată la nouă ani, iar la doar 13 ani şi-a găsit alinarea în consumul de droguri şi alcool. Ani de zile s-a confruntat cu dependenţa de substanţe şi a trecut prin cinci dezintoxicări. Gurile rele susţin însă că Lisa nu a renunţat niciodată la droguri şi că artista ar fi murit de fapt de supradoză. "M-am oprit din tot. Am avut un moment de trezire, m-am prăbuşit şi a urmat o perioadă de redescoperire", spunea Lisa Marie Presley.

Viaţa fiicei lui Elvis Presley. Poveşti de iubire cu Michael Jackson şi Nicolas Cage

Lisa a fost căsătorită de patru ori şi a avut patru copii. O fată şi un băiat din prima căsnicie, şi două fete din ultima. Două dintre mariajele sale au fost însă centrul atenţiei întregii lumi. În 1994, cântăreaţa îşi oficializa relaţia cu regele muzicii pop, Michael Jackson, care era cu zece ani mai mare decât ea. Relaţia celor doi nu a durat decât doi ani, iar în 2002 Lisa declara că îşi găsise sufletul pereche, cunoscutul actor Nicolas Cage. După alţi doi ani, Lisa era din nou singură.

"Mă revolt mai tare cu cât încearcă oamenii mai tare să mă îndrume spre o anumită direcţie. Este cel mai mare defect al meu", mărturisea Lisa Marie Presley. În 2020, cântăreaţa trece prin cea mai neagră perioadă a vieţii sale. Fiul ei, în vârstă de 27 de ani şi-a pus capăt zilelor chiar în casa familiei, din Calabasas. 

Lisa Marie Presley a fost găsită inconştientă în dormitor de menajeră şi de primul ei soţ, cu care locuia de mai mult timp. Acesta a încercat, fără succes, să o resusciteze. Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă tatăl şi fiul ei la proprietatea familiei din Tennessee, Graceland.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Stiri externe » Lisa Marie Presley a murit la spital, după al doilea stop cardiac. TMZ: Familia a cerut să nu fie resuscitată