Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacția premierului slovac Robert Fico, după tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump: "Scenariul e tras la indigo"

Prim-ministrul slovac Robert Fico a reacționat, după tentativa de asasinare a lui Donald Trump, care a șocat o lume întreagă. Premierul a declarat că a remarcat mai multe asemănări între atacul asupra lui Donald Trump și cel în care a fost chiar el victimă, în luna mai. 

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 11:05

Reacția premierului slovac Robert Fico, după tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump
Reacția premierului slovac Robert Fico, după tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump - Profimedia

Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă în timpul unui miting de campanie din Pennsylvania. Un bărbat și-a pierdut viața în timpul atacului. Robert Fico, în vârstă de 59 de ani, a fost lovit de patru gloanţe trase de la mică distanţă asupra lui după o reuniune relocată a guvernului, în centrul Slovaciei, pe 15 mai.

Robert Fico, despre atacul asupra lui Donald Trump

El a fost supus la două intervenții chirurgicale şi a stat internet la terapie intensivă. Premierul slovac spune că atacul asupra lui Donald Trump se aseamănă foarte mult cu cel în care el a fost implicat, potrivit Firstpost.com

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Scenariul este tras la indigo”, a spus liderul slovac într-o postare făcută pe Facebook.

Robert Fico a acuzat opoziţia slovacă că a alimentat ura împotriva lui

„Dacă agresorul lui Donald Trump ar fi vorbit slovaca, îi era suficient să citească din ziarele (locale) Dennik N, Sme sau Anktuality, pentru a i se alimenta dorinţa de a rezolva lucrurile. Opozanţii politici ai lui Trump încearcă să-l reducă la tăcere şi, atunci când nu reuşesc, ei enervează în aşa măsură publicul, încât un amărât pune mâna pe o armă de foc​”, a spus Fico. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Reacția premierului slovac Robert Fico, după tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump: "Scenariul e tras la indigo"