Antena Meniu Search
x

Video Regele Charles, al doilea episod în ultimele zile în care nervozitatea îi e surprinsă de camere. "Nu mai suport treaba asta nenorocită"

Cu răbdarea, treci şi marea. Zicala nu prea i se potriveşte noului monarh al Marii Britanii. Regele Charles al III-lea a fost surprins într-un nou moment de furie. De data asta s-a enervat din cauza unui stilou. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 18.09.2022, 00:13

Vezi și

În imagini se observă momentul în care Regele Charles al III-lea semnează cartea oaspeţilor în Irlanda de Nord. O îndatorire simplă, care ar fi trebuit să treacă rapid, însă monarhul a întâmpinat probleme încă de la prima atingere a foii cu stiloul.

Regele Charles: Este 12 septembrie?

Bărbat: 13 septembrie, domnule!

Regele Charles: O, Doamne, am trecut data greşit. 

Pe acelaşi subiect

Picătura care a umplut paharul a fost momentul în care a început să curgă cerneală din stilou. Charles şi-a pierdut cumpătul. 

Regele Charles: O, Doamne, urăsc asta...Fii atent, curge peste tot... Nu mai suport treaba asta nenorocită, o păţesc de fiecare dată! 

Regele Charles, enervat de un stilou

Este deja al doilea episod în ultimele zile în care iritarea regelui e surprinsă de camere. La proclamarea de sâmbătă, moment istoric pentru britanici şi pentru familia regală, monarhul a fost nemulţumit de organizare.

Charles fost surprins gesticulând nervos, de mai multe ori, către unul dintre ajutoarele regale, să îi elibereze masa pe care urma să semneze proclamaţia. 

Unii dau vina pe oboseală şi presiune, în timp ce alţii pun la îndoială răbdarea regelui, care pare să-şi atingă limitele tot mai uşor. Nici cu regina consoartă nu pare să mai fie la fel de blând ca înainte. În momentul în care cei doi plecau de la primul discurs al lui Charles din Parlament, acesta a apucat-o pe Camilla de braţ şi a tras-o cu putere.

În acelaşi timp, britanii îi cunosc şi cealaltă stare, cea în care tratează situaţii stânjenitoare cu zâmbetul pe buze. În cadrul unei călătorii în Noua Zeelandă, pe vremea când încă deţinea titlul de prinţ, o albină le-a dat târcoale lui şi soţiei. Au fost câteva secunde de agitaţie, însă totul s-a terminat cu hohote de râs.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Regele Charles, al doilea episod în ultimele zile în care nervozitatea îi e surprinsă de camere. "Nu mai suport treaba asta nenorocită"