Antena Meniu Search
x

Video Corespondenţă Observator din Londra. Reguli stricte pentru britanicii care vin la Westminster să îşi ia adio de la Regină

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a sosit miercuri la Westminster, după un marş lent, de peste 30 de minute, prin Londra, pe acordurile Marşului funebru al lui Chopin şi în lovituri de tun şi a fost purtat în Westminster Hall de militari cu capul descoperit.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 14.09.2022, 20:57

Vezi și

Primii oameni care aşteaptă la rând încă de ieri au fost lăsaţi să intre la Westminster Hall, practic mulţimile care aşteaptă să îi aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a au început să se mişte şi vorbim despre mulţimi uriaşe. 

Britanicii îşi iau rămas bun de la Regină

Palatul Westminster este înconjurat pe toate străzile şi podurile, pline cu oameni. Acest lucru înseamnă că cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu Reginei vor avea de aşteptat destul de mult timp şi vor trebui să respecte şi multe reguli atunci când ajung la interior.

Autorităţile recomandă ca telefoanele mobile să rămână pe silent, nu au voie să facă fotografii la interior, dar nici să filmeze. De asemenea, florile şi alte obiecte în mână sunt interzise, iar codul vestimentar trebuie şi el respectat.

În momentul în care autorităţile ar observa un tricou cu mesaje jignitoare, atunci oameni ar putea fi daţi afară. În plus, autorităţile ar putea să şi oprească acest rând, dacă îşi dau seama că toţi oameni nu ar putea avea timp să ajungă la sicriul regal până luni, ziua în care sunt programate funeraliile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Exclusiv Observator » Corespondenţă Observator din Londra. Reguli stricte pentru britanicii care vin la Westminster să îşi ia adio de la Regină