Antena Meniu Search
x

Video "Retrageți-vă trupele!". Cu lacrimi în ochi, o fetiță din Ucraina îi cere lui Vladimir Putin să oprească războiul

Teroarea războiului, văzută prin ochii unui copil. O fetiță din Ucraina lansează un apel disperat. Într-un filmuleț postat online, micuța îi cere președintelui rus Vladmir Putin să-și retragă trupele din țara ei și să oprească vărsarea de sânge. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.02.2022, 09:46

"Retrageți-vă trupele!". Cu lacrimi în ochi, o fetiță din Ucraina îi cere lui Vladimir Putin să oprească războiul
"Retrageți-vă trupele!". Cu lacrimi în ochi, o fetiță din Ucraina îi cere lui Vladimir Putin să oprească războiul - Telegram / Profimedia

"Vladimir Putin, vi se adresează copiii Ucrainei: Retrageți-vă trupele!".

Este mesajul unei fetițe din Ucraina, care îi cere președintelui rus să oprească războiul. 

Imaginile video au fost publicate pe rețelele sociale de deputatul ucrainean Oleksiy Goncharenko.

Pe acelaşi subiect

"Arătați acest copil fiecărui rus care stă acasă și se bucură de bombardamentele de la Harkov și Kiev", a scris politicianul pe serviciul de mesagerie Telegram, într-un mesaj care însoțește filmarea. 

"Fiecare rus este de vină pentru moartea ucrainenilor"

Deputatul ucrainean este convins că un atacul împotriva Ucrainei, uciderea militarilor și civililor ucraineni, bombardarea orașelor și distrugerea infrastructurii vor fi ca o pată de sânge asupra fiecărui rus care rămâne tăcut.

"Fiecare rus este de vină pentru moartea ucrainenilor. Și fiecare rus va fi pedepsit: cineva va fi ucis, cineva va fi mutilat. Nu vă puteți imagina câtă durere veți avea pentru copiii noștri care, în loc să se joace împreună cu colegii lor la grădiniță, stau într-un adăpost anti-bombă și înregistrează videoclipuri ca acesta", a ma spus Goncharenko.

Lupte pe străzile din Kiev

Ministerul de Interne al Ucrainei a anunțat că, în această dimineață, au loc lupte pe străzile din Kiev şi face apel la locuitori să se adăpostească şi să nu se apropie de ferestre şi balcoane.

"Pe străzile oraşului nostru au loc lupte active. Vă rugăm să fiţi calmi şi să fiţi cât mai atenţi!

Dacă eşti în adăpost, nu-l părăsi acum. Dacă sunteţi acasă -- nu vă apropiaţi de ferestre, nu mergeţi la balcoane. Ascundeţi-vă în interior, de exemplu în baie, şi acoperiţi-vă cu ceva care va preveni rănirea de la fragmentele de gloanţe. Dacă auziţi sirene - mergeţi imediat la cel mai apropiat adăpost!", se arată în mesajul Ministerului de Interne.

Bloc lovit de rachete în capitala Ucrainei

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a scris, sâmbătă, că oraşul Kiev a supravieţuit încă unui nopţi de atacuri din partea trupelor ruseşti. El afirmă că un bloc din Kiev a fost lovit de rachete.

"Kiev, oraşul nostru splendid şi paşnic, a supravieţuit încă o noapte sub atacurile forţelor terestre ruseşti, a rachetelor. Una dintre acestea a lovit un apartament rezidenţial din Kiev. Cer lumii: izolarea completă a Rusiei, expulzarea ambasadorilor, embargou pentru petrol, distrugerea economiei acesteia. Opriţi criminalii de război ruşi!", a scris Kuleba pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit primelor informaţii, nu s-au înregistrat victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Retrageți-vă trupele!". Cu lacrimi în ochi, o fetiță din Ucraina îi cere lui Vladimir Putin să oprească războiul