Antena Meniu Search
x

Video Revelion 2024, varianta de lux. Cât costă petrecerile de Anul Nou în New York, Dubai sau Paris, alături de bogaţii lumii

Revelionul este una dintre sărbătorile pentru care suntem dispuşi să scoatem din buzunare sume uriaşe de bani. În acest an, cele mai scumpe petreceri au loc în Statele Unite, Dubai, sau Marea Britanie, iar bogaţii lumii plătesc sute de mii de dolari pentru a intra cu fast în Noul An. 

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 21:59

Vezi și

12.500 de dolari - aceasta este suma la care poate a ajunge o petrecerile de anul nou în New York, într-unul dintre hotelurile din apropierea Times Square. În pachetul VIP pentru două persoane, clienţii au locuri privilegiate de unde pot admira spectacolul din celebra piaţă. Mai primesc mâncare şi băutură la discreţie dar şi un majordom, care are misiunea să se asigure că oaspeţilor nu le lipseşte nimic. 

Şi tot peste Ocean este şi cea mai scumpă destinaţie de Revelion anul acesta. Este vorba de oraşul New Orleans, unde preţul mediu pentru o noapte la hotel trece de o mie de dolari. 

Revelionul la Dubai începe de la câteva sute de dolari

Revelionul la Dubai începe de la câteva sute de dolari, însă poate ajunge la sume impresionante, în funcție de nivelul de opulenţă pe care şi-l doresc clienţii. O cină la un restaurant din apropierea Burj Khalifa, unde oaspeţii pot admira focul de artificii, pleacă de la 1200 de dolari, însă poate depăşi 25 de mii de dolari, dacă trecerea dintre ani se face pe un iacht de lux cu prietenii. 

Pe acelaşi subiect

În Marea Britanie, cea mai scumpă petrecere de Revelion va fi în capitală, la Balul Mascat de la Dorchester. Preţurile variază între 600 și 8000 de dolari, iar măștile sunt esențiale, spun organizatorii.

Cât costă petrecerea de Revelion la Moulin Rouge

Între timp, la Moulin Rouge, unul dintre cele mai celebre locuri din Paris, preţurile pentru petrecerea de Revelion pot depăşi 1300 de dolari, iar oaspeţii se pot bucura pe lângă o cină gătită de un chef renumit şi de un spectacol excepţional. 

Cea mai scumpă petrecere de Revelion din toate timpurile rămâne însă cea dată de oligarhul rus Roman Abramovici, în 2010. 7,6 milioane de dolari l-a costat pe miliardar distracţia, la care au fost invitaţi să cânte Red Hot Chili Peppers, iar printre invitaţi au fost - regizorul George Lucas, artistul Jon Bon Jovi sau designerul Jimmy Choo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Revelion 2024, varianta de lux. Cât costă petrecerile de Anul Nou în New York, Dubai sau Paris, alături de bogaţii lumii