Antena Meniu Search
x

Video Varianta aleasă de Natalia pentru un Revelion de neuitat, an după an: "1.500 de lei. Merg fără griji să mă distrez"

Show de cabaret, acrobaţii ca la circ şi delfin în meniu. Cu asta îşi aşteaptă unele săli de evenimente clienţii care vor să petreacă un Revelion pe cinste. Preţul este unul pe măsură - chiar şi 500 de euro. Există însă şi variante de distracţie mult mai ieftine. Şi nu, nu vorbim de statul acasă în noaptea dintre ani.

Bianca Podosu
de Bianca Podosu

la 29.12.2023, 20:05

Vezi și

Un meniu a atras sute de bucureşteni dornici să-şi petreacă noaptea de Revelion într-un local de lux. 

  • Raluca Avram, manager restaurant: Toate sunt alese pe sprânceană, sunt produse premium, astfel încât seara să fie extravagantă.
  • Bianca Podosu, reporter Observator: Meniul restaurantelor variază între 99 şi 2500 de lei. Varianta mai iefină include un bufet cu mâncare tradiţională, în timp ce în meniurile mai exclusiviste găsim preparate din bucătăria franceză sau italiană, cum ar fi carpacio de caracatiţă muşchi de vită sau peşte de captură.                          

Pe lângă preparate, muzica şi posibilităţile de distracţie sunt criterii decisive atunci când românii aleg unde vor începe noul an.

  • Georgiana Geha, manager restaurant: Vom avea 3 scene, două în zona de lounge şi una pe restaurant, vom avea show de cabaret, jazz live, taraful Cleante. Vom avea acrobaţi de la circ, animaţie, show de lumini şi încă câteva surprize.
Pe acelaşi subiect

Natalia Porumb petrece Revelionul, de câţiva ani, doar la restaurante

  • Natalia Porumb, clientă: Îmi place că sunt atât mâncarea cât şi băutura şi muzica incluse, iar eu în felul acesta merg fără griji să mă distrez. La restaurant plătesc în jur de 1500-2000 de lei. 
  • Georgiana Geha, manager restaurant: Avem 3 tipuri de pachete: pachetul silver în zona de restaurant, 350 euro de persoană, cu meniul de mâncare şi credit pentru alcool, zona gold şi zona platinum, în zona de lounge, 500 de euro de persoană.

Peste 20% dintre români vor petrece noaptea dintre ani la un local. În ultimii ani petrecerile s-au mutat în săli de evenimente, în care încap peste 300 de persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Varianta aleasă de Natalia pentru un Revelion de neuitat, an după an: "1.500 de lei. Merg fără griji să mă distrez"