Antena Meniu Search
x

Video Revelion 2024. Preţurile care au umplut hotelurile de la malul mării: oferte în Mamaia sau Eforie Nord

Revelion 2024. Mare de turişti pe litoralul românesc de Revelion! Lipsa zăpezii la munte şi aglomeraţia de pe DN1 i-au convins pe mulţi să celebreze la mare intrarea în 2024. În hotelurile cu centre SPA, mai sunt doar câteva locuri disponibile. Asta chiar dacă preţurile sunt în medie cu 400 de lei mai ridicate decât în urmă cu un an. 

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 20:38

Vezi și

Revelionul cu vreme de primăvară la malul mării atrage peste 40.000 de turişti anul acesta pe litoralul românesc. 

Revelion 2024 la malul mării

"Gradul de ocupare este de 95%, dar chiar şi pe ultima sută de metri mai avem turişti care sună să se intereseze de pachet", spune Laura Tiba, şef recepţie hotel de 4 stele Mamaia. "Avem un grad de ocupare pentru pachetele care includ cazare, un grad de ocupare de aproximativ 80%, iar pentru cina de Revelion, 100%", a precizat Raluca Dumitraşcu, director vânzări şi marketing hotel.

Cupa de şampanie ciocnită în noaptea dintre ani la 9 grade Celsius şi preţurile la jumătate faţă de staţiunile montane sunt doar câteva dintre motivele pentru care turiştii au ales litoralul.

Pe acelaşi subiect

"Am mai fost şi la munte, dar totuşi prefer marea, mă simt mult mai atrasă de mare decât de munte şi chiar şi pe timpul rece", mărturiseşte o turistă. "Am fost chiar acum doi ani la munte. Ce nu are muntele, lejeritatea de la mare şi la munte e foarte aglomerat, ştiţi foarte bine ce înseamnă DN-ul. Un drum de două ore faci în patru", spune un turist.

Lipsa peisajului montan şi a zăpezii care, anul acesta lipseşte din multe staţiuni, este compensată de hotelierii de la mare cu mese bogate, dar şi cu oferte inedite la centrele SPA.

Răsfăţ la SPA de Anul Nou

"Terapiile cele mai căutate în această perioadă sunt tratamentele antiaging cu aur şi ceremonia ancestrală cu pudră de aur. Include accesul la hamam, gomajul cu proteină de mătase şi pudră de aur şi masajul oriental corporal şi facial cu ulei şi pudră de aur", povesteşte Olivia Stanciu, SPA manager.

"Pentru doamne, un tratament facial deosebit, pentru domni un masaj al tălpilor şi gambelor, acces la zona spa, piscină, jacuzz, saună, fitness. O petrecere specială pentru noaptea dintre ani, cu un meniu foarte deosebit", adaugă Costina Balea, SPA manager.

Cât costă un sejur în Mamaia

Ofertele de Revelion în Mamaia pornesc de la 1.350 de lei de persoană la un hotel de 4 stele. La care se adaugă alţi peste 500 de lei pentru petrecerea de pe 31 decembrie. Pentru un sejur all inclusive, cu terapii şi masaje incluse, costul sare însă de 3.500 de lei. La hotelurile de 5 stele, preţul minim este de 2.500 de lei de persoană, pentru 3 nopţi de cazare, cu masa festivă inclusă.

În Eforie Nord, unde locurile s-au epuizat rapid, pachetele all inclusive la 4 stele s-au vândut cu 2.000 de lei de persoană. După petrecerea dintre ani, cu tombole şi spectacole cu muzică live, turiştii pot petrece prima zi pe plajă. Meteorologii anunţă 13 grade la malul mării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Revelion 2024. Preţurile care au umplut hotelurile de la malul mării: oferte în Mamaia sau Eforie Nord