Antena Meniu Search
x

Români condamnaţi la ani grei de închisoare în Scoţia. Au batjocorit o adolescentă în noaptea de Anul Nou

Magistraţii de la Înalta Curte din Edinburgh, Scoţia, au condamnat la ani grei de închisoare doi cetăţeni români, respectiv pe Abel Muntean, 19 ani, şi pe Raul Novac, 34 de ani, ambii găsiţi vinovaţi de batjocorirea unei adolescente în noaptea de Anul Nou 2016/2017.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.07.2019, 17:55

Românii au batjocorit o adolescentă în noaptea de Anul Nou
Românii Raul Novac (stânga) şi Abel Muntean, condamnaţi la ani grei de închisoare - Police Scotland

Magistraţii de la Înalta Curte din Edinburgh, Scoţia, au condamnat la ani grei de închisoare doi cetăţeni români, respectiv pe Abel Muntean, 19 ani, şi pe Raul Novac, 34 de ani, ambii găsiţi vinovaţi de batjocorirea unei adolescente în noaptea de Anul Nou 2016/2017.

Abel Muntean a luat 10 ani de închisoare pentru răpirea adolescentei din faţa unui club de noapte şi pentru că ar fi batjocorit-o de două ori pe fată.

Românii au batjocorit o adolescentă în Scoţia în prima zi a anului 2017

Conform BBC Online, Raul Novac a luat 5 ani de închisoare pentru că a batjocorit-o pe adolescentă şi încă doi ani şi trei luni de închisoare pentru că, în perioada în care era cercetat sub control judiciar, a părăsit Scoţia deşi avea interdicţie.

Novac s-a întors în România, la cei trei copii ai săi, iar apoi a fost pus sub urmărire atât în România, cât şi în Irlanda, înainte de a fi capturat din nou.

Întreaga poveste s-a petrecut în noaptea de Anul Nou 2016/2017 şi în prima zi a anului 2017.

Abel Muntean se afla la volanul unui autoturism în faţa unui club de noapte din Kirkcaldy, Scoţia, unde avea loc o petrecere de Anul Nou.

Românii au negat acuzaţiile susţinând că fata din Scoţia şi-a dat acordul

La un moment dat, victima a ieşit din local şi a fost abordată de Muntean, care a asigurat-o că este şofer de taxi.

Muntean i-a promis fetei că o duce acasă dar, profitând de faptul că tânăra se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a dezbrăcat-o şi a început să profite de ea chiar pe bancheta din spate a autoturismului.

Ulterior, Abel Muntean a condus-o pe fată la casa unde locuia Raul Novac iar acolo cei doi au continuat să profite de adolescentă.

Românii au negat în permanenţă acuzaţiile susţinând că tânăra şi-a dat acceptul pentru a întreţine relaţii amoroase cu ei.

În schimb, magistraţii au fost oripilaţi de comportamentul românilor şi i-au acuzat că i-au provocat tinerei traume greu de depăşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Români condamnaţi la ani grei de închisoare în Scoţia. Au batjocorit o adolescentă în noaptea de Anul Nou