Antena Meniu Search
x

Galerie foto Rușii anunță că au respins "încă un atac terorist ucrainean". Kievul ar fi atacat orașele rusești cu 32 de drone în timpul nopții

Război Ucraina. Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că 32 de drone ucrainene au fost doborâte deasupra regiunilor Briansk, Oriol, Kursk şi Moscova, dar nu a furnizat informaţii privind eventualele pagube sau victimele, transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 11:47

Ministerul a susţinut că unităţile sale antiaeriene au distrus vineri 13 rachete ucrainene deasupra regiunii Belgorod, din sudul-vestul ţării, la graniţa cu Ucraina, iar guvernatorul regional a declarat că o persoană a fost ucisă şi patru rănite în urma acestor incidente.

Un comunicat al ministerului precizează că unităţile din regiunea Belgorod au zădărnicit "o încercare a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist", 13 rachete fiind doborâte.

Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, a declarat că un bărbat a fost ucis după ce o casă a fost lovită, iar patru persoane au fost rănite. Zece case particulare au suferit pagube, iar alimentarea cu apă în oraşul Belgorod a fost întreruptă, a declarat Gladkov.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Forţele armate ucrainene au postat pe Telegram o înregistrare video cu ceea ce au descris ca fiind cerul deasupra Belgorodului, arătând cel puţin o clădire în flăcări.

De asemenea, în regiunea Briansk, guvernatorul Aleksandr Bogomaz a anunţat că şase drone au fost doborâte în ceea ce el a descris drept "încă un atac terorist ucrainean zădărnicit". El a spus că nu au existat victime.

Ulterior, Ministerul rus al Apărării a anunţat că 32 de drone ucrainene au fost doborâte în cursul nopţii deasupra regiunilor Briansk, Oriol, Kursk şi Moscova, dar nu a furnizat informaţii privind eventualele pagube sau victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Rușii anunță că au respins "încă un atac terorist ucrainean". Kievul ar fi atacat orașele rusești cu 32 de drone în timpul nopții