Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sebastian Stan, în rolul lui Donald Trump. Actorul de origine română s-a îngrăşat şapte kilograme, ca să intre în pielea personajului

Actorul român Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump a fost omul serii la New York. Acolo a avut loc lansarea filmului despre ascensiunea magnatului care vrea să ajungă din nou la Casa Albă. După o premieră controversată la Cannes şi ameninţări din partea echipei de campanie a lui Trump, pelicula apare cu 27 de zile înaintea alegerilor prezidenţiale.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 21:01

Sebastian Stan joacă rolul tânărului Trump, aflat în anii '80 la începutul carierei sale care va culmina cu imperiul imobiliar construit împreună cu avocatul Roy Cohn şi Ivanka Trump, prima lui soţie. La premiera de la New York, actorul român în vârstă de 42 de ani a fost ţinta paparazzilor. 

Sute de oameni au venit să vadă filmul cu Sebastian Stan despre Donald Trump. Actorul născut la Constanţa s-a uitat la peste 600 de filmări cu fostul preşedinte şi s-a îngrăşat şapte kilograme, ca să intre în pielea personajului. 

Sebastian Stan, în rolul lui Donald Trump

Vezi și

În centrul atenţiei a fost şi actriţa Maria Bakalova din Bulgaria, care a interpretat-o pe Ivanka Trump, iar printre spectatori a fost şi starul din „Diavolul de îmbracă de la Prada“, Anne Hathaway. 

Pe acelaşi subiect

"Interesul meu ca actor a fost să ajung la substratul acestei persoane. Cum a ajuns aici? Ce a vrut? De ce face asta? Cred că este o figură publică importantă cu care avem toţi de-a face şi cred că trebuie să ştim asta", a declarat Sebastian Stan, actor.

Avocaţii lui Donald Trump au anunţat, însă, că vor da în judecată echipa de producţie pentru că filmul conţine multe neadevăruri. "Eu mi-am făcut meseria", mai spune Stan.

"Am mai spus şi înainte, o să fie amuzant pentru mine. Cred că o să fie mai amuzant şi pentru el dacă ne uităm împreună. E oferta mea şi o susţin. Sincer, cred că vor fi secvenţe care o să îi placă. Cred că o să îl considere amuzant!", a declarat Ali Abbasi - regizor. 

Filmul cu un buget de 16 milioane de dolari va ajunge în cinematografele de la noi vinerea viitoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Ştiri externe » Sebastian Stan, în rolul lui Donald Trump. Actorul de origine română s-a îngrăşat şapte kilograme, ca să intre în pielea personajului