Antena Meniu Search
x

Un şofer român a omorât o tânără, româncă şi ea, într-o parcare de camioane din Germania

Un şofer român a omorât o tânără, româncă şi ea, într-o parcare de camioane din Germania. Poliţia crede că şoferul român era băut şi i-a recoltat probe de sânge, pentru că din cauza şocului bărbatul nu a mai putut sufla în etilotest.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.07.2019, 13:42

Şofer român de camion
Un şofer român a omorât o tânără, româncă şi ea, într-o parcare de camioane din Germania - hessenschau.de

Un şofer român a omorât o tânără, româncă şi ea, într-o parcare de camioane din Germania. Poliţia crede că şoferul român era băut şi i-a recoltat probe de sânge, pentru că, din cauza şocului bărbatul, nu a mai putut sufla în etilotest.

Într-un accident în zona de servicii Weiskirchen, de pe A3, în Germania, o femeie a fost ucisă vineri seara. Ea a fost lovită în parcare de un camion, scrie hessenschau.de.

Un camion pick-up a lovit o româncă de 23 de ani și omorât-o. După cum a informat poliția sâmbătă, femeia era pasageră a camionului, condus de un român în vârstă de 36 de ani. Ea a stat în spatele vehiculului, în momentul în care şoferul a dat cu spatele. 

Se pare că acesta nu știa că femeia se afla acolo, a raportat poliția. Potrivit anchetatorilor, șoferul de camion a fost beat. El nu a putut fi testat cu etilotestul, intrând în şoc. Aşa că i s-au recoltat probe de sânge.

Poliţia caută martori care au văzut întregul acident, pentru a fi stabilite exact circumstanţele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un şofer român a omorât o tânără, româncă şi ea, într-o parcare de camioane din Germania