Antena Meniu Search
x

Video Nou sondaj pentru Primăria Capitalei. Ce procente au Nicuşor Dan, Cristian Piedone şi Gabriela Firea

Gabriela Firea pregăteste revanşa. PSD a aprobat, oficial, candidatura ei la primăria Capitalei, dar un sondaj recent nu îi acordă şanse. Gabriela Firea a lansat, însă, o provocare pentru Marcel Ciolacu. I-a sugerat că ar fi cazul să candideze la alegerile prezidentiale. 

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 26.04.2024, 19:45

Vezi și

Liderii PSD au validat astăzi în unanimitate candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, după ce Marcel Ciolacu a spus că şefa organizaţiei Bucureşti nu a avut nicio implicare în scandalul azilelor.

Reporter-Gabriela Firea: - Credeţi că Marcel Ciolacu îşi doreşte cu adevărat să câştigaţi Primăaria Capitalei?

- Sunt covinsă că da. Eu nu am fost implicată, nu am nicio vina şi nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit.

Ce procente au Nicuşor Dan, Cristian Piedone şi Gabriela Firea

Pe acelaşi subiect

Decizia PSD şi PNL de a avea candidaţi separaţi a schimbat raportul de forţe, conform unui sondaj ARA Public Opinion. 

Studiul arată că Nicusor Dan ar câstiga alegerile cu 37%, urmat de Cristian Popescu Piedone cu 28 de procente. Gabriela Firea ar fi votată de 23% dintre alegători, iar liberalul Sebastian Burduja ar fi în afara podimului, cu un scor de 9%. 

Gabriela Firea spune că nu are emoţii, însă. Nu crede că se bate cu Cristian Popescu Piedone pentru voturile electoratului de stânga din Bucureşti, teorie care îl avantajează pe Nicuşor Dan. 

Gabriela Firea-reporter: - Voturile nu le are nimeni în buzunar. Nici eu, nici dumnealui, nici actualul primar.

- Exista riscul să împărţiţi voturile electoratului de stânga?

- Nu, astea sunt teorii.

Marcel Ciolacu: Vă rog eu frumos. Nu împarte nimeni niciun vot. Bucureştenii îşi vor da votul ei pe data de 9 iunie.

Ciolacu, sfătuit să candideze la prezidenţiale 

Odată lămurită candidatura ei la primăria Capitalei, Gabriela Firea i-a sugerat lui Marcel Ciolacu să intre în lupta pentru Palatul Cotroceni. Preşedintele PSD a evitat subiectul în ultima vreme.

Gabriela Firea: Apropo şi de alegerile prezidenţiale. Cred că a cam trecut vremea candidaţilor independenţi. Cetăţenii îşi doresc oameni politici asumati, cu bune cu rele.

Reporter-Marcel Ciolacu: Ce independent s-a anunţat?

- S-a anunţat vreun independent şi eu nu ştiam? Domne atunci mă fac si eu independent. Îmi dau demisia din PSD şi devin independent, nu? 

Reporter-Gabriela Firea: O eventuală victorie a dvs la Primaria Generală şi o înfrângere a lui Marcel Ciolacu la prezidenţiale?

- Doamne, cum spuneţi aşa?

- V-ar da dreptul să speraţi la şefia PSD?

- Nu voi folosi aceasta poziţie daca voi ajunge acolo ca un fel de trambulină. 

La rândul lui, Cristian Popescu Piedone si-a lansat azi programul politic pentru Capitală. Liderul PU-SL a refuzat inca o data oferta PSD de a intra în echipa Gabrielei Firea. 

Cristian Popescu Piedone: Am spus-o şi o repet şi e ultima dată când o spun. Nu mă retrag şi merg până la capăt. Omul care, da, încă mănâncă parizer, da, încă mănâncă usturoi.

Marcel Ciolacu i-a urat sănătate şi a anunţat că a închis orice negocieri cu Piedone. Cristian Popescu Piedone i-a răspuns actualului primar, care a umplut Capitala cu mesajul electoral Matematică, nu usturoi! Şi a avut o replică pentru toţi contracadindaţii...

Cristian Popescu Piedone: Cu tot respectul pentru matematica lui, este un expert în matematică, dar este analfabet în administraţie locală. Ei vor sta în umbra marelui urs, a mea, viitorul primar general al Capitalei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Alegeri locale 2024 » Nou sondaj pentru Primăria Capitalei. Ce procente au Nicuşor Dan, Cristian Piedone şi Gabriela Firea