Antena Meniu Search
x

Soţia lui Viktor Medvedciuk acuză că oligarhul a fost bătut de serviciile de securitate ucrainene: Au încercat să-i ascundă vânătăile cu părul

Soţia lui Viktor Medvedciuk, unul dintre principalii aliaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin în Ucraina, a declarat că oligarhul a fost bătut de serviciile de securitate ucrainene în timp ce era interogat în detenţie.

de Redactia Observator

la 16.04.2022, 10:57

Soţia lui Viktor Medvedciuk acuză că oligarhul a fost bătut de serviciile de securitate ucrainene: Au încercat să-i ascundă vânătăile cu părul
Soţia lui Viktor Medvedciuk acuză că oligarhul a fost bătut de serviciile de securitate ucrainene: Au încercat să-i ascundă vânătăile cu părul - Profimedia Images

În cadrul unei conferinţe de presă la Moscova, soţia lui Viktor Medvedciuk, Oksana Marchenko, a declarat vineri că una dintre cele două fotografii publicate de Ucraina în această săptămână arată că oligarhul a fost bătut, potrivit Reuters.

O fotografie cu el în cătuşe a fost publicată pe contul oficial de Telegram al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, iar o alta a fost postată de SBU pe Facebook.

Oksana Marchenko: Nu există niciun dubiu că a fost bătut 

Arătând cele două fotografii, Marchenko a declarat că una a fost făcută înainte de a fi interogat şi nu prezintă semne de rănire. O a doua imagine, despre care a spus că a fost făcută în timpul interogatoriului său, îl arată pe acesta cu părul peste frunte.

„Aceasta arată o vânătaie mare şi semne pe care au încercat să le ascundă cu părul. Nu există niciun dubiu că a fost bătut în primele ore de la arestare”, a spus ea.

La trei zile după ce Rusia a invadat Ucraina, autorităţile au declarat că Medvedciuk a evadat din arestul la domiciliu. El fusese plasat în arest la domiciliu în mai 2021 şi fusese acuzat de înaltă trădare şi, ulterior, de complicitate la terorism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Soţia lui Viktor Medvedciuk acuză că oligarhul a fost bătut de serviciile de securitate ucrainene: Au încercat să-i ascundă vânătăile cu părul