Antena Meniu Search
x

Foto Soțul tinerei Caroline Crouch, adus la tribunal în vestă antiglonț și înconjurat de polițiști înarmați, după ce a mărturisit crima

Soțul tinerei Caroline Crouch a fost adus la tribunalul din Atena în vestă antiglonț și flancat de polițiști din trupele speciale, pentru a răspunde în fața magistraților la acuzația de crimă. Babis Anagnostopoulos, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut că și-a sufocat soția, de față cu fetița lor de 11 luni, după ce anchetatorii au obținut noi dovezi în legătură cu crima, inclusiv dovezi obținute de la un tracker de fitness pe care Caroline Crouch îl purta la încheietura mâinii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.06.2021, 07:10

Babis Anagnostopoulos, adus la tribunal în vestă antiglonț și înconjurat de luptători din trupele speciale
Soțul tinerei Caroline Crouch, adus la tribunal în vestă antiglonț și înconjurat de luptători din trupele speciale - Profimedia Images
  • Babis Anagnostopoulos a recunoscut că și-a ucis soția la mai bine de cinci săptămâni după tragedie.

Bărbatul a ucis, de asemenea, cățelușul familiei, în încercarea de a-i face pe polițiști să creadă că baia de sânge a fost rezultatul unei spargeri.

Zeci de jurnaliști l-au așteptat pe treptele tribunalului pe tânărul soț criminal. El a solicitat prelungirea termenului, lucru care a fost acceptat, și va avea timp până marți să-și pună la punct strategia de apărare.

Soțul criminal, „ușurat” că totul a ieșit la iveală

Potrivit avocatului său, Vasilis Spyrou, Babis este „șocat de moartea lui Caroline”, dar crede că clientul său este „ușurat” că totul a ieșit la iveală, relatează Proto Thema, scrie The Sun.

Pe acelaşi subiect

Între timp, Babis rămâne în custodie la sediul central al Poliției Elene din Attica.

Polițiștii au emis un mandat de arestare pentru că se temeau că va încerca să fugă din țară, deoarece este pilot și este stabil din punct de vedere financiar.

Babis Anagnostopoulos a inventat un jaf, ca să-și acopere crima

Poliția a petrecut săptămâni întregi căutând criminali albanezi fictivi, după ce el le-a spus inițial polițiștilor că soția sa a fost ucisă de tâlhari, care pe el l-au legat în domiciliul lor din suburbia Glyka Nera, lângă Atena, în primele ore ale zilei de 11 mai. 

"Vinovatul este soțul ei în vârstă de 33 de ani, care a mărturisit fapta", au anunțat autoritățile într-un comunicat publicat joi, la ora locală 9.36.

Poliția l-a descris pe autorul crimei drept un „actor de top” după ce a organizat scena elaborată a crimei și a ținut pasul cu șarada bolnavă ca văduv îndurerat timp de mai bine de o lună.

Unul dintre polițiști a declarat la dosar că l-a văzut pe Anagnostopoulos acționând „ciudat” și i-a luat bebelușul din brațe, la momentul cercetărilor.

Potrivit Protothema, președintele poliției N / A Attica George Kalliakmanis a spus că unul dintre colegii săi a spus că are sentimentul că ceva nu este în regulă când a ajuns la locul crimei - suspectându-l de la început pe Anagnostopoulos.

Babis Anagnostopoulos a recunoscut tot ce a făcut

„În noaptea aceea ne certam. La un moment dat, a aruncat copilul în pătuț și mi-a spus să părăsesc casa. Mi-am pierdut cumpătul, am sufocat-o cu perna. Apoi am inventat jaful”, le-a spus el polițiștilor.

„Când a fost confruntat cu dovezile, el a mărturisit”, a declarat Apostolos Skrekas, un purtător de cuvânt al poliției. 

”Suspectul a contrazis mărturia sa inițială conform căreia fusese legat cu cabluri de trei atacatori. În schimb, ceea ce am constatat a fost că s-a plimbat prin casă, mergând de la mansardă la subsol”, au mai spus polițiștii.

Poliția din Atena l-a chemat la audieri pe Anagnostopoulos de la o slujbă de pomenire a victimei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Soțul tinerei Caroline Crouch, adus la tribunal în vestă antiglonț și înconjurat de polițiști înarmați, după ce a mărturisit crima