Antena Meniu Search
x

Galerie foto Soțul englezoaicei ucise în Grecia, filmat cum o consolează pe mama ei cu câteva ore înainte de a recunoaște că el este criminalul

Babis Anagnostopoulos, soțul englezoaicei Caroline Crouch, despre care se credea că a fost torturată şi ucisă în faţa copilului de trei tâlhari, a fost filmat în timp ce o consolează pe mama ei, la o ceremonie de omagiere. Individul nu bănuia că polițiștii au descifrat misterul și sunt pe urmele lui. Chemat imediat de polițiști să identifice un nou "suspect", Babis a realizat că el este cel bănuit de crimă și a mărturisit totul, pus în fața noilor probe.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 18.06.2021, 17:09

  • Mărturisirea lui Babis Anagnostopoulos, la mai mult de cinci săptămâni după moartea femeii, și după ce a izbucnit în lacrimi în timp ce făcea un elogiu la înmormântarea ei

Babis Anagnostopoulos, în vârstă de 33 de ani, a reușit să mintă pe toată lumea încă de pe 11 mai, de când a avut loc crima ce a cutremurat Grecia. În tot acest timp s-a crezut că tânăra de doar 20 de ani a fost torturată şi ucisă în chinuri cumplite, sub ochii fiicei sale de doar 11 luni, în timpul unei spargeri în locuinţa familiei din apropiere de Atena. Adevărul era cu totul altul și a ieșit la iveală joi, pe 17 iunie, când Babis Anagnostopoulos a recunoscut în cele din urmă că el este criminalul. 

Polițiștii l-au lăsat să participe la o ceremonie organizată pe insula Alonissos, acolo unde Caroline a copilărit, bărbatul fiind filmat în timp ce o consolează pe mama victimei și chiar izbucnește în lacrimi. A fost momentul de apogeu al unui caz demn de filme, în care Babis Anagnostopoulos a stat mereu în centrul atenției, dând interviuri și făcând mereu apel la polițiști să-i prindă pe tâlhari.

Babis Anagnostopoulos

Babis Anagnostopoulos a fost arestat la câteva ore după ce a participat la o ceremonie de omagiere a soției sale, la care a venit îmbrăcat în negru

Daily Mail

Între timp, însă, anchetatorii au obținute date de la un ceas inteligent pe care Caroline îl purta și care au arătat că femeia nu a murit atunci când a spus soțul acesteia că s-a petrecut jaful. Ultimul act a fost o demonstrație de forță a anchetatorilor. L-au chemat pe Babis să identifice un nou "suspect" și, în timpul zborului cu elicopterul din Alonissos în Atena, Babis a realizat că el este cel bănuit de uciderea tinerei. 

Babis Anagnostopoulos: "Mi-am pierdut cumpătul, am sufocat-o cu perna"

De această dată, în fața anchetatorilor, Babis Anagnostopoulos a recunoscut tot ce a făcut: "În noaptea aceea ne certam. La un moment dat, a aruncat copilul în pătuț și mi-a spus să părăsesc casa. Mi-am pierdut cumpătul, am sufocat-o cu perna. Apoi am inventat jaful". Mărturisirea sa, la mai mult de cinci săptămâni după moartea femeii, și după ce a izbucnit în lacrimi în timp ce făcea un elogiu la înmormântarea ei, a venit în timpul unui interogatoriu de opt ore cu poliția elenă.

Bărbatul, pilot de elicopter, s-ar fi temut că tânăra îl va părăsi

Soțul lui Caroline Crouch a recunoscut că el este criminalul

Profimedia Images

"Când s-a confruntat cu dovezile, el a mărturisit", a declarat Apostolos Skrekas, un purtător de cuvânt al poliției. "Suspectul a contrazis mărturia sa inițială conform căreia fusese legat cu cabluri de trei atacatori. În schimb, ceea ce am constatat a fost că s-a plimbat prin casă, mergând de la mansardă la subsol", au mai spus polițiștii, potrivit Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Soțul englezoaicei ucise în Grecia, filmat cum o consolează pe mama ei cu câteva ore înainte de a recunoaște că el este criminalul