Antena Meniu Search
x

Prezentatorul TV care și-a pierdut soția, la 3 zile după ce a fost diagnosticată cu cancer, iubește din nou (Video)

Prezentatorul TV Simon Thomas, care a impresionat o lume întreagă după ce a rămas văduv la doar trei zile după ce soția lui a fost diagnosticată cu cancer, a anunțat că iubește din nou.

Prezentatorul TV Simon Thomas, care a impresionat o lume întreagă după ce a rămas văduv la doar trei zile după ce soția lui a fost diagnosticată cu cancer, a anunțat că iubește din nou.

Gemma (40 de ani), soția lui Simon Thomas, a decedat în noiembrie anul trecut, la trei zile după ce a primit diagnosticul de leucemie acută mieloidă, un tip de cancer al sângerului și măduvei osoase.

Acum, la un an de la moartea soției, Simon Thomas a dezvăluit că începe un nou capitol în viață și că dorește să ia o pauză de la social-media, pentru a da o șansă noii sale relații.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este o persoană care a reprezentat un sprijin incredibil pentru mine. A fost singura persoană care a ridicat telefonul tot timpul. Încă de la început a manifestat empatie față de mine. Este creștină, ca și mine, iar asta e important", a declarat fostul prezentator de sport pentru BBC.

Bărbatul de 45 de ani, tatăl unui băiețel 7 ani, recunoaște că îi este greu să folosească expresia a merge mai departe, dar spune că soția sa, Gemma, nu poate fi înlocuită.

"Uneori mă lupt cu expresia "să mergi mai departe", însă cred că niciodată nu poți să treci peste așa ceva. Golul pe care îl lasă o persoană iubită care pleacă de lângă noi, nu poate fi umplut. Am două șanse: să renunț, ceea ce nu pot face, pentru că am un copil de crescut și i-am promis Gemmei, și să merg mai departe", a mărturisit Simon Thomas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Prezentatorul TV care și-a pierdut soția, la 3 zile după ce a fost diagnosticată cu cancer, iubește din nou (Video)