Antena Meniu Search
x

O rusoaică geloasă și-a ucis iubitul cu un băț pentru frigărui, la un grătar

O tânără din Rusia a fost condamnată la șase ani și jumătate de închisoare, după ce i-a înfipt iubitului un băț pentru frigărui în piept, la un grătar cu prietenii. Bărbatul a murit a doua zi, în urma complicațiilor.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 22:56

O tânără din Rusia a fost condamnată la șase ani și jumătate de închisoare, după ce i-a înfipt iubitului un băț pentru frigărui în piept, la un grătar cu prietenii. Bărbatul a murit a doua zi, în urma complicațiilor.

Svetlana Boyarinova, în vârstă de 27 de ani, și-a înjunghiat partenerul de viață cu o țepușă, în timp ce se aflau la un picnic cu prietenii, pe marginea unui lac. 

Extrem de geloasă și ferm convinsă că bărbatul o trădează în dragoste, femeia nu a mai stat pe gânduri și i-a înfipt bățul direct în inimă. La scurt timp, sub privirile îngrozite ale martorilor, femeia a scos țepușa și chiar a mers cu el la spital.

Potrivit Mirror Online, medicii i-au acordat primul ajutor însă l-au eliberat imediat, iar bărbatul s-a întors înapoi la distracție. 

A doua zi, Evgeny a început să se simtă rău și a fost transportat de urgență la spital. Câteva ore mai târziu, tânărul a cedat pe masa de operație. Avea plămânul stâng și inima perforate.

Tânărul a murit a doua zi

Svetlana a fost arestată pe loc, pentru omor prin imprudență, și a recunoscut fapta. 

Pe lângă cei șase ani și jumătate de închisoare, judecătorii au obligat-o să plătească aproximativ 5.200 de euro mamei tânărului și peste 8.000 fratelui acestuia.

"Îmi cer din nou iertare", a spus ea, în timp ce era condusă spre penitenciar.

Femeia a declarat, în timpul procesului, că nu s-ar fi ajuns la o tragedie dacă medicii l-ar fi tratat corespunzător pe Evgeny. De asemenea, ucigașa le-a spus judecătorilor că ea ar fi fost atacată prima oară, declarație contestată de martori. 

Anunțase că îl va omorî, însă nu a fost crezută

Potrivit acestora, femeia avea un comportament cel puțin bizar. Într-una dintre episoadele de gelozie, Svetlana a trimis 150 de mesaje prietenilor iubitului, iritată că nu știe unde se află. 

"Evgeny era foarte drăguț, întotdeauna zâmbea. Nu l-am văzut certându-se cu nimeni în afara de ea. Era foarte enervantă. L-am întrebat <<cum mai reziști așa?>>. Mi-a răspuns că nu poate scăpa de ea. Era obsesiv de geloasă. Era sigură că el o înșală", a povestit sora bărbatului.

"Voia să se despartă de ea, dar tot spunea că o compătimește. Chiar i-a spus mamei că, dacă o părăsește, îl va ucide. Am crezut că glumește. Cine ar crede așa ceva?", a declarat Vladmir, fratele victimei.

Crima a avut loc în luna iulie a anului trecut. Femeia a fost declarată aptă de proces de către psihiatri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O rusoaică geloasă și-a ucis iubitul cu un băț pentru frigărui, la un grătar