Antena Meniu Search
x

Tânăra care şi-a împins cea mai bună prietenă de pe un pod, perforându-i plămânii, va sta în închisoare doar 2 zile (Video)

Adolescenta care şi-a împins în mod deliberat prietena de pe un pod, provocându-i perforarea plămânilor, a fost sancţionată cu doar 2 zile de închisoare. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.03.2019, 10:45

Tânăra a primit interdicţia de a o contacta pe Jordan timp de 2 ani
Mama adolescentei rănite crede că nu a fost o greşeală, ci un act intenţionat - Youtube/ KGW News

Adolescenta care şi-a împins în mod deliberat prietena de pe un pod, provocându-i perforarea plămânilor, a fost sancţionată cu doar 2 zile de închisoare. 

Tay'Lor Smith, în vârstă de 19 ani, a fost de asemenea obligată să presteze 38 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovată pentru rănile provocate prietenei sale.

Ea şi-a împins cea mai bună prietenă, pe Jordan Holgerson, în vârstă de 16 ani, de pe un pod din Parcul Regional Moulton Falls, din Washington, SUA, pe 7 august, anul trecut. 

Trebuia să fie o joacă, voiau să se distreze sărind însă de pe o punte de 18 metri, în apă. Pentru că Jordan trăgea de timp, pesemne că nu avea destul curaj, Taylor a luat puţin prea în serios expresia „a fi împins de la spate” şi... chiar a împins-o. 

Fiind luată prin surprindere, tânăra de 16 ani a căzut în gol şi s-a ales cu mai multe coaste rupte şi cu plămânii perforaţi. 

Taylor a fost amendată cu 300 de dolari şi i s-a interzis contactul cu Jordan timp de 2 ani de zile. Înainte de a-şi afla sentinţa, Davin Zimmerman, judecătoarea districtului Clark, i-a spus lui Taylor: „Cred că trebuie să faci puşcărie ceva timp”

Adolescentă împinsă de pe pod

Imaginile filmate de un prieten cu telefonul mobil, au devenit imediat virale şi surprind momentul în care adolescenta este împinsă într-un moment de ezitare de pe pod.  S-a ales cu coastele rupte, cu plămânii perforaţi, iar în prezent suferă de atacuri de panică, anxietate şi face în terapie fizică şi psihică, precum şi tratamente pentru o rană la umăr. 

„Acest coşmar a început pentru mine când am căzut în gol şie ram foarte înspăimântată. Când am fost scoasă din apă mă gândeam că voi muri, pentru că nu puteam respira şi mă uitam la culoarea pielii mele care se schimbase complet” a spus Jordan. 

Mama adolescentei rănite, Genelle Holgerson, a declarat judecătorului că ea credea că Taylor a acţionat în mod conştient, intenţionat şi că ar trebui să primească cât mai multe zile de închisoare, atâtea cât a stat şi fata ei în spital. 

„După ce a împins-o nu s-a grăbit să vadă dacă Jordan era în regulă, a părăsit locaţia. Nu a venit la spital pentru a-şi verifica prietena. Nu s-a oprit la casa noastră să vadă dacă e în regulă sau în orice alt mod prin care să-şi dovedească prietenia.” a spus mama ei. 

Taylor i-a cerut însă iertare lu iJordan şi i-a spus că s-a maturizat mult, că a învăţat să gândească de două ori înainte de a acţiona. 

"Aș dori să-mi cer sincer iertare lui Jordan Holgerson, familiei și prietenilor ei pentru durerea și umilința pe care  le-am provocat prin acțiunile mele care au avut loc vara trecută. Deși s-ar părea că intenția mea era de a face rău și că am trecut imediat peste fără să înţeleg ce am făcut şi fără să mă pedepsesc singură, nu este adevărat. M-am gândit mult la Jordan de la accident” a declarat ea. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Mirror, tânăra a primit doar 2 zile de închisoare în urma incidentului şi 38 de zile de muncă în folosul comunităţii, precum şi un ordin de restricţie pe o perioadă de 2 ani, timp în care îi este interzis contactul cu Jordan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tânăra care şi-a împins cea mai bună prietenă de pe un pod, perforându-i plămânii, va sta în închisoare doar 2 zile (Video)