Antena Meniu Search
x

Tucker Carlson, prima apariţie după ce a fost dat afară de Fox News. "Unde mai poţi găsi americani care să spună adevăruri?"

Fosta vedetă Fox News Tucker Carlson a reapărut miercuri după recenta sa despărţire de canalul preferat al conservatorilor americani, publicând un mesaj video în care critică starea discursului public de la televiziunile din SUA, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 10:11

Tucker Carlson, prima apariţie după ce a fost dat afară de Fox News. "Unde mai poţi găsi americani care să spună adevăruri?"
Tucker Carlson, prima apariţie după ce a fost dat afară de Fox News. "Unde mai poţi găsi americani care să spună adevăruri?" - Profimedia Images

Carlson (53 de ani), care vineri a prezentat ultima sa emisiune pe Fox News, nu s-a referit în mesaj la plecarea sa de la acest post, ci a vizat media americane în general, precum şi sistemul politic al Statelor Unite.

"Atât partidele politice, cât şi donatorii acestora au ajuns la un consens asupra a ceea ce le avantajează şi conspiră activ pentru a reduce la tăcere orice discuţie despre acest lucru", afirmă Carslon.

"Brusc, SUA seamănă foarte mult cu un stat monopartit. Este o constatare deprimantă, dar nu e ceva permanent", continuă el. "Unde mai poţi găsi americani care să spună adevăruri? Nu în prea multe locuri, dar mai sunt câteva", a adăugat el.

Jurnalistul îşi încheie mesajul de circa două minute cu cuvintele "pe curând", fără a da vreun indiciu privind următoarea sa mişcare.

Pe acelaşi subiect

Cum a evitat Fox News un proces răsunător

Cu circa o săptămână înainte de despărţirea de Carlson, anunţată luni, Fox News a semnat un acord de 787,5 milioane de dolari cu compania Dominion, care produce maşini pentru votul electronic şi care dăduse televiziunea în judecată pentru defăimare, evitând astfel un proces răsunător.

Miercuri, New York Times a relatat că picătura care a umplut paharul pentru directorii Fox News au reprezentat-o probabil o serie de mesaje private conţinând "remarci extrem de jignitoare şi grosolane", potrivit ziarului, venite din partea prezentatorului.

Tucker Carlson, care prezenta din 2016 pe Fox News "Tucker Carlson Tonight", a devenit una dintre cele mai influente voci ale Americii conservatoare, fiind acuzat însă de o altă parte a publicului că a popularizat teoriile conspiraţiei şi teoriile rasiste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Tucker Carlson, prima apariţie după ce a fost dat afară de Fox News. "Unde mai poţi găsi americani care să spună adevăruri?"