Antena Meniu Search
x

Video Declaraţiile care le-au fost fatale lui Tucker Carlson şi Don Lemon. Trump s-a declarat "şocat" şi "surprins"

Demisii şi demiteri-şoc la televiziunile din Statele Unite, acolo unde doi dintre cei mai cunoscuţi prezentatori au fost rămas fără job în doar câteva ore. Tucker Carlson a părăsit Fox News, post care a plătit despăgubiri de aproape 800 de milioane de dolari din cauza declaraţiilor sale despre alegerile furate. Între timp, CNN l-a concediat pe Don Lemon, una dintre vedetele postului, din cauza unor afirmaţi considerate sexiste. 

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 20:23

Vezi și

Tucker Carlson, realizator TV: Nu ştim câte voturi au fost furate marţi seară. Nu ştim nimic despre software-ul folosit, despre care mulţi spun că a fost falsificat. Nu ştim, trebuie să aflăm.

Acela a fost momentul în care Tucker Carlson a lansat acuzaţia că alegerile au fost furate, la două zile după votul în care Donald Trump a pierdut preşedinţia. Culmea, ulterior s-a descoperit că părerile lui personale erau contrare acestor afirmaţii.

Carlson era considerat vocea publicului conservator

Compania care a făcut softul a mers în justiţie, iar patronul Fox News, Rupert Murdoch, a plătit 787 de milioane de dolari. Cunoscut pentru opiniile fără perdea, care îi aduceau o medie de 3 milioane de spectatori pe seară, Carlson era considerat vocea publicului conservator. Plecarea lui a provocat regrete în Partidul Republican.

Pe acelaşi subiect

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Sunt şocat, sunt surprins. Este o persoană bună, un om bun, foarte talentat. Avea audienţe foarte mari.

Don Lemon, concediat pentru declaraţii considerate sexiste

La câteva ore după plecarea lui Tucker Carlson, CNN îl dădea afară din senin pe Don Lemon. Prezentator cu 17 ani vechime, acesta şi-a enervat şefii cu o declaraţie despre Nikki Haley, guvernatoare în Arkansas care ceruse teste cognitive pentru candidaţii la preşedinţie în vârstă.

Don Lemon, realizator TV: Vorbeşte despre politicienii care nu sunt în floarea vârstei, dar nici Nikki Haley nu este în floarea vârstei, îmi pare rău. O femeie este considerată a fi în floarea vârstei când are 20 şi ceva de ani, 30 şi ceva de ani şi, poate, 40 şi ceva de ani.

Nikki Haley a salutat plecarea lui Lemon şi a scris pe Twitter că este o zi foarte bună pentru femeile de pretutindeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Declaraţiile care le-au fost fatale lui Tucker Carlson şi Don Lemon. Trump s-a declarat "şocat" şi "surprins"