Antena Meniu Search
x

Un paramedic englez a batjocorit două paciente, de una dintre ele profitând chiar în ambulanţă

Andrew Wheeler, un paramedic englez de 46 de ani, a fost găsit vinovat de comiterea a şase agresiuni cu tentă sexuală, inclusiv de batjocorirea a două paciente.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.02.2021, 18:46

Paramedicul englez care a batjocorit două paciente are 46 de ani
Paramedicul englez care a batjocorit două paciente a fost condamnat la 21 de ani de închisoare - SWNS via Daily Star
  • Paramedicul englez condamnat la închisoare are 46 de ani.
  • Paramedicul englez ar fi profitat inclusiv de o adolescentă de 13 ani.

Wheeler, despre care anchetatorii susţin că avea un comportament arogant şi se credea de neatins, a ajuns în faţa magistraţilor la sfârşitul anului trecut.

Conform Daily Star, după un proces care a durat două luni, paramedicul englez a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.

Wheeler a fost găsit vinovat de batjocorirea unei paciente în septembrie 2018. Atunci, a intervenit singur la un apel telefonic, a condus pacienta acasă şi a batjocorit-o.

Femeia a avut curajul să raporteze incidentul la Poliţie, iar Wheeler a fost arestat şi s-a început cercetare penală.

Ancheta a scos la iveală că paramedicul englez nu este la primul atac de acest gen. Atacurile ar fi început încă din 2009, când Wheeler a profitat de o altă pacientă, inclusiv în ambulanţă.

Paramedicul englez a agresat inclusiv o adolescentă de 13 ani

Mai mult, ancheta a scos la iveală inclusiv faptul că paramedicul englez a agresat sexual de două ori o adolescentă de 13 ani, în decembrie 2013 şi în mai 2014.

Anchetatorii au ţinut să precizeze că "paramedicul a produs multă durere şi suferinţă. Vrem să plătim tribut victimelor care au avut curajul să facă un pas în faţă şi dezvăluie calvarul la care au fost supuse pentru ca domnul Wheeler să plătească pentru infracţiunile comise. Este clar că el a devenit paramedic tocmai pentru a profita de paciente vulnerabile".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un paramedic englez a batjocorit două paciente, de una dintre ele profitând chiar în ambulanţă