Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr este căutat, după ce a încercat să salveze de la înec un tată şi pe fiul său de trei ani luaţi de curent, în Florida

Un copil de trei ani şi tatăl său s-au înecat, vineri, după ce au fost luaţi de curent în rezervaţia naturală Apollo Beach, iar un tânăr care a încercat să sară în ajutorul lor este dat acum dispărut.

de Monica Palade

la 14.06.2021 , 11:50

Un tânăr este căutat, după ce a încercat să salveze de la înec un tată şi pe fiul său de trei ani luaţi de curent, în Florida - Shutterstock

„Eroul plajei Apollo”, identificat, sâmbătă, ca fiind Kristoff Murray, în vârstă de 27 de ani, este încă dispărut după ce şi-a sacrificat propria viaţă încercând să-i salveze pe cei doi. Eforturile de căutare au fost retrase începând de duminică, potrivit autorităților din Hillsborough.

Autoritățile au aflat de situația gravă, după un apel la 911 din partea lui Tjonique Grey, soția lui Murray, după ce bărbatul a încercat să înoate și să-i salveze pe copil şi pe tatăl său, în jurul orei 19.00, relatează WFLA.

Recuperaţi din ape

Articolul continuă după reclamă

Trupul copilului și cel al tatălui său au fost recuperate câteva ore mai târziu în jurul orei 21:00, tatăl fiind declarat mort la fața locului și băiatul la un spital din apropiere la scurt timp după aceea. Cei doi nu fuseseră identificaţi imediat.

Pe acelaşi subiect

Între timp, despre eroul Murray nu se ştie numic. Nu a fost văzut, nici mort, nici viu, de duminică.

Șeriful Chad Chronister din Hillsborough l-a elogiat pe tânărul curajos, care și-a riscat propria viață. „Nu aș putea fi mai recunoscător pentru acțiunile sale eroice. Din păcate, curentul a fost atât de puternic încât în ciuda eforturilor sale nu a reușit, deşi intenţiile sale au fost bune şi pure”.

Purtătoarea de cuvânt a biroului șerifului Hillsborough, Natalia Verdina, a declarat presei că, deși autoritățile se retrag în eforturile de căutare și salvare pentru Murray, vor continua să efectueze controale la fața locului în timp ce patrulează în zonă în mod regulat.

Înotul este interzis

Site-ul rezervației naturale menționează că zona „include o plajă de nisip de 2 acri pentru picnic ... plajă și pescuit fantastic la țărm”, însă nu este permis înotul. Chronister i-a avertizat pe cei care merg pe plajă, în special pe cei cu copii mici, să respecte întotdeauna regulile parcului, într-un efort de a preveni alte tragedii.

„Când aveți zone marcate clar „fără înot ” este dintr-un motiv întemeiat. Cer fiecărui părinte de acolo să nu pună un copil în apropierea nici unei surse de apă fără a avea o vesta de salvare pe ea ”, a adăugat Chronister.

În ceea ce-l privește pe Murray, soția și mama lui continuă să creadă că el ar putea fi în viață.

„Sper că este undeva acolo”, a spus soţia. „Este un înotător destul de bun. Suntem destul de plini de speranță. Mama lui este speră şi ea. Sperăm doar la ceva bun”.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un tânăr este căutat, după ce a încercat să salveze de la înec un tată şi pe fiul său de trei ani luaţi de curent, în Florida