Antena Meniu Search
x

Un tânăr, înjunghiat mortal pe ringul de dans într-un club din UK. Criminalul este de negăsit

Un tânăr, de 23 de ani, a fost înjunghiat mortal pe ringul de dans, într-un club din Birmingham, Marea Britanie. Tânărul se distra cu prietenii lui, fără să știe ce avea să i se întâmple. Criminalul nu a fost încă prins de autorități.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 16:02

Un tânăr, înjunghiat mortal pe ringul de dans într-un club de noapte din UK
Un tânăr, înjunghiat mortal pe ringul de dans într-un club de noapte din UK - Instagram, Profimedia

Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat mortal pe ringul de dans, într-un club din Birmingham. Acesta voia doar să se distreze alături de prietenii lui, la un eveniment unde participa DJ Marco Carola.

"Acesta era un tânăr care se distra cu prietenii într-o noapte de Boxing Day", a declarat inspectorul Michelle Thurgood, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Polițiștii britanici au transmis faptul că bărbatul avea răni grave, care i-au fost fatale. Acesta ar fi fost abordat de un 'grup de persoane', în clubul de noapte The Crane din Adderley Street, în Digbeth, Birmingham, UK. Ofițerii de la West Midlands Police au fost chemați la fața locului cu puțin înainte de ora 23.45, fiind sesizați cu privire la faptul că un tânăr a fost înjunghiat. Bărbatul a fost declarat decedat, la scurt timp după ce autoritățile au ajuns la fața locului, scrie Daily Mail.

Polițiștii, în căutarea criminalului

Pe acelaşi subiect

Familia lui a fost anunțată de oamenii legii, care au promis că-l vor găsi pe făptaș. Polițiștii din Birmingham au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere ale clubului. Pe o înregistrare video se poate vedea cum sute de petrecăreți se bucurau de muzică. Clubul rămâne închis până când autoritățile vor strânge suficiente probe în cazul acestei crime. 

Detectivii examinează camerele de supraveghere din clubul de noapte, care găzduia un eveniment cu DJ-ul italian Marco Carola și artiștii britanici Steve Lawler și Mason Maynard. O înregistrare video din interiorul clubului, realizată înainte de înjunghiere, arată sute de petrecăreți care se bucurau de muzică în mijlocul luminilor intermitente.

Locul faptei rămâne închis și astăzi, în timp ce poliția strânge probe, iar în zilele următoare se vor intensifica patrulele în cartier. Inspectorul detectiv Michelle Thurgood, care conduce ancheta, a declarat, potrivit sursei citate: "Știm că erau sute de persoane în clubul de noapte în acel moment. Deși am vorbit deja cu o parte dintre ei, mai avem nevoie de informații de la toți cei care au fost acolo și care au fost martori sau chiar au filmat ceea ce s-a întâmplat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un tânăr, înjunghiat mortal pe ringul de dans într-un club din UK. Criminalul este de negăsit